Lasnamäe Open = võistluspäeval keskmiselt 37 km kõndimist + üks kadunud korv

Lasnamäe Open = võistluspäeval keskmiselt 37 km kõndimist + üks kadunud korv

Lasnamäe avarustes toimus järjekordne X-seeria võistlus - Lasnamäe Open X14 by Five Under. Kokku mängiti 100-korviline discgolfiring, kus tallakilomeetreid koguti ohtralt ning päevane kaloraaži norm ületati mitmekordselt. Naiste TOP3 - Melani Raamat (-5), Piia Pikker (-4) ja Mirjam Siitsman (-3). Meeste TOP3 - Roland Kõur (-78), Björn Marrandi (-58) ja Tõnis Soppe (-57).

Tulemused leiad Disc Golf Metrixist.

Võistluse peakorraldaja Ralf Rogovi kommentaarid:

"Võistlus sujus suurepäraselt, ehkki üks korv otsustas peale võistluse lõppu minema "jalutada". Enne võistlust levisid kuulujutud, et Lasnamäel on keeruline mängida, kuid tegelikkuses oli vastupidi. Pärast võistlust saadud positiivne tagasiside mängijatelt soojendab südant. Suur aitäh kõigile osalejatele!"

"Täna võib kinnitada, et Lasnamäele 100 korvi paigaldamine oli füüsiliselt kõige nõudlikum ettevõtmine meie X seeria ajaloos. Autoga ligipääs oli väljakutse, distantsid olid pikad ning võistluse lõppedes kattis meid ootamatult paks udu. Korvide kokkukorjamine toimus kottpimedas."

"Kuid meie võistlusmeeskonda ei heidutanud miski. Need poisid ja tüdrukud on tõelised entusiastid! Nende pühendumus ja kirg discgolfi vastu on imetlusväärne. Suur tänu kogu meeskonnale: Tõnis, Rainel, Sander, Riho, Timmo, Rasmus, Arti, Kert, Maikl, Ken, Sanna (Tiku), Kadilii (Taku), Eleri ja Kätlin. Meie poisid kõndisid reedel keskmiselt 12,5 km ning võistluspäeval lausa 37 km! Aitäh, aitäh, aitäh!"

"Lisaks sooviksin tänada meie toetajaid ja partnereid: Lasnamäe Linnaosa Valitsus, Sportland, Adidas, Coca-Cola, Latitude 64, Discgolf.ee, Dynamic Discs ja The Festival - Spokersbowl."

Suur tänu kõigile, kes selle võistluse võimalikuks tegid!

Videokokkuvõte tuleb lähipäevadel.