Roland Kõur In The Bag

Roland Kõur In The Bag

Eelneval hooajal brändi vahetanud Roland Kõur vaatab ka 2024 hooajale vastu Prodiscuse ridadest.

Roland:" Brändi vahetus on hästi läinud ja puudujääke kotis ei ole. Ausalt öeldes olin suht skeptiline kui prodiscus mulle lepingu pakkus ja arvasin, et olen mõnesse Latitude 64 kettasse nii kiindunud, et vahetus ei tuleks kõne allagi. Aga pärast proovimist ja katsetamist sain aru, et kõik kettad on asendatavad, ka need, mis on pikalt kotis go-to kettad olnud. Võib öelda, et praeguseks on tekkinud mu kotis uued lemmikud, millest tunduks võimatu loobuda.

2024 hooajal püüab Roland kaasa teha kõikidel DGPT Elite ja Silver Series Euroopa etappidel ning lisaks muidugi ka kõikidel suurematel Eesti võistlustel.

Vaatame lähemalt, milliseid kettaid võime leida Rolandi kotist.

Jokeri - "Jokeri on mu lemmikketas lähenemisteks nii ees- kui ka tagantkäega. Kettal on madal profiil, flat top ja sirge lend usaldusväärse fade-ga."

Lazeri - "Lazeri on sirge lennuga fairway, mida viskan peamiselt tagantkäega. Ketta mugav rim ja hea hõljuvus teevad Lazeri metsatunnelites väga lihtsasti kontrollitavaks."

Empire - "Empire on mu põhidriver. Neid on mul kotis 5 tükki alastabiilsest ülestabiilseni. Empire juures meeldib mulle enim 13 kiirus kettale omane lai rim."


Putterid: 

Hard Basic Sparta
Hard Basic Origo
Color Glow Premium Origo
Premium Jokeri

Keskmaa:

Color Glow Pyramid
Premium Stari

Premium Midari

Premium Amulet
Basic Troija

Fairway kettad:

Premium Flipperi
Premium Lazeri
Ultrium Lazeri
Ultrium Titan

Premium Talisman
Ultrium Respecti

Pikamaa kettad:

Premium Empire
Ultrium Empire
Ultrium Legenda
Ultrium Razeri