Saku Suurhall X3 parimad on Allsalu x Tirman

Saku Suurhall X3 parimad on Allsalu x Tirman

Möödunud laupäeval toimus juba kolmas võistlus Saku Suurhallis, kuhu oli kokku tulnud lausa 194 mängijat. Saku Suurhall, 50 korvi, 2 võistlusringi ja päev täis discgolfi.

Kuigi võistlejad hakkasid kogunema 11 paiku hommikul, siis suur töö käis korraldajatel juba eelnev päev, kus põhieesmärgiks oli kokku koguda 50 korvi, kusjuures viimane korv jõudis võistluspaika reede õhtul kell 22:52 ning rada kerkis üles vähem kui 2 tunniga.

Nagu eelnevalt mainitud, siis ring koosnes 50 korvist ning mängiti 2 võistlusringi 4 putteriga. Rajad olid enamasti 'putirajad'. Puttida sai erinevatel tasanditel, erinevate stiilidega, erinevates ruumides, treppidel, pinkide vahel, põlve pealt aga ka istudes.

Discgolf.ee, Saku suurhall X3

Disvgolf.ee, Saku Suurhall x3

Discgolf.ee, Saku Suurhall x3

Seekord suutsid rajast parima välja võluda Oscar Tirman ja Kaidi Allsalu!

Mehed:
1. koht Oscar Tirman
2. koht Rasmus Metsamaa
3. koht Simar Villmann

Naised:
1. koht Kaidi Allsalu
2. koht Ly Teder
3. koht Kaire Tekku

Kõikide tulemustega saab tutvuda siin https://discgolfmetrix.com/2419120

Saku suurhall X3, Allsalu, Tekku, Teder, Discgolf.ee

Lisaks parimate autasustamisele toimus ka loosiauhindade jagamine, kusjuures loosi läks muuhulgas näiteks Latitude 64 E4 discgolfikott, 100€ Sportlandi kinkekaarte ja ka Discgolf.ee kinkekaarte, aga ka elamusi Kingitus.ee-lt.

Discgolf.ee

Discgolf.ee

Discgolf.ee

Discgolf.ee

Discgolf.ee

Aitäh kõikidele sponsoritele: Sportland, Adidas, Milwaukee, Kingitus.ee, CocaCola, Membo.ee, Latitude 64, Dynamic Discs ja Discgolf.ee.

Ja aitäh korraldusmeeskonnale: Elise Müür, Sanna Nõmm, Kätlin Hantson, Erki Müür, Arti Vaas, Tõnis Soppe, Sander Ivarinen, Vaiko Järvi, Riho Rogov, Timmo Ordjas ja Ralf Rogov.

Pildid: Sanna Nõmm ja Timmo Ordjas