Coolbet Eesti harrastajate talviste meistrivõistluste võitjad on Laikre, Makrjakov, Marrandi, Hussar, Mehine ja Tats

Coolbet Eesti harrastajate talviste meistrivõistluste võitjad on Laikre, Makrjakov, Marrandi, Hussar, Mehine ja Tats

Coolbet Eesti harrastajate talviste meistrivõistluste võitjad kuulutati välja pärast kahte põnevat päeva Maardu discgolfipargis 2. ja 3. märtsil. Meistrivõistlustel osaleti kokku kuues erinevas divisjonis ning võitjad on järgmised: MA3 Jordan Laikre, FA2 Merit Makrjakov, MJ18 Björn Marrandi, MP60 Vaiko Hussar, MJ15 Taaniel Mehine ja FJ15 divisjoni esikoha saavutas Kariina-Mia Tats. Palju õnne kõikidele võitjatele!

Võistluse kokkuvõtte tegi talvise TD ja EDGL-i võistluskorraldusjuht Raimo Kimmel, kes jagas muljeid: “Harrastajate talvised meistrivõistlused on edukalt lõppenud ja meistritiitlid jagatud. Põnevust ja draamat jagus mitmetesse divisjonidesse. MJ15 ja FJ18 divisjonis selgusid medalivõitjad suurema draamata. Teistes divisjonides tuli aga võitja välja selgitamiseks kasutada ümbermängu või pingelist võitlust kuni viimase viskeni.”

“MJ18 divisjoni meistritiitli nimel heitlesid Björn Marrandi ja Egert Hütt kuni viimase viskeni. Viimasel korvil oli seis viigis, kuid Egert eksis, andes Björnile võimaluse kindlustada tiitel. MP60 divisjonis toimus põnev ümbermäng Ago Silma ja Ermo Veelaidi vahel pronksmedali nimel, mille lõpuks võitis Ermo. FA2 divisjonis tõi viimane korv pingelise olukorra, kus Merit Makrjakov ja Triin Kahr olid viigis. Kuid Triinu turboputt ei tabanud korvi, seega tiitel Meritile.”

“MA3 divisjonis oli võitlus eriti tihe ning kõik medalid selgitati välja ümbermänguga. Vaiko Truuver võitis juba esimese korviga pronksi Tanel Virtmanni ees, kuid kuld/hõbe-duell kestis kuni kolmanda korvini. Jordan Laikre avavise oli täiuslik, maandudes korvist 2 meetri kaugusele. Ingmar Hinni avavise ei olnud nii edukas, ja tal oli vaja umbes 50 meetri kauguselt tabada korvi, kuid see ebaõnnestus, andes tiitli Jordanile.”

Lisaks jagame tunnustust noormehele Taaniel Mehisele tema muljetavaldava -10 tulemuse eest viimasel võistluspäeval, mille esialgne PDGA reiting oli 1017. Raimo Kimmel avaldas tänu kõigile osalejatele ja kiitis eriti Rogovit, seekord Rihot ning Aleksandr Logussovit, kes vabatahtlikuna aitasid mõlemad talvised meistrivõistlused läbi viia.

Vaata ka Ivo Kraus fotogaleriid kogu võistlusest

Allikas: Eesti Discgolfi Liit