Kuidas saavutada edu Talvistel Meistrivõistlustel: Endas peab kindel olema, kas runnida või mitte

Kuidas saavutada edu Talvistel Meistrivõistlustel: Endas peab kindel olema, kas runnida või mitte

Üks osa talviseid meistreid on välja selgitatud ning teine osa meistreid selgub juba sellel nädalavahetusel Maardus - Harrastajate Talvistel Meistrivõistlustel 2024.
Et järgmistele võitjatele indu ja selgelt meelt rajale kaasa anda, küsisime mõned kommentaarid FPO mängijalt Kristi Rogenbaumilt, kes suutis oma targa mänguga astuda lausa poodiumi teisele astmele ning muidugi ka MPO meistrilt ja Maardu talviste layouti rajarekordi omanikult Hannes Kurnilt.

Kristi, jäid kogu kolme päeva vältel silma väga targa ja sihikindla mänguga, mis oli sinu gameplan ja mindset. Mitu korda raja jõudsid läbi mängida ning millised olid sinu peamised kettad, mis kasutust leidsid?

Talviste Meistrivõistluste jaoks seadsin endale eesmärgi mängida nii hästi kui ma oskan ja leppida ilmastikuoludega, elame siiski Eestis. Mängu osas oli plaaniks tulla toime oma eksimustega ja teha järgmine vise paremini. Oluliseks pidasin teha oma mängu ja nautida iga võimalikku viset, olenemata vihmast, jääst ja tuulest.

Kuna lühemaid radu oli rohkem, siis ketastest leidis palju kasutust Jawbreaker Zone ja MVP Matrix. Parema tagantkäe üleminevaks lendas teele Prodigy F5. Stabiilse fairway kettana abistas Sockibomb Evader. Eeskäega aitasid mind DD Air Defender ja Prodigy D3 Air. Distantsiks kasutasin Paul McBethi Destroyerit ja Kristini Signature Grace.

Rada mängisin ja nägin esimest korda tegelikult alles neljapäeval - päev enne võistlust.

Kas unistasid salamisi ka Talviste Meistrivõistluste poodiumist?

Ikka unistasin. Ma unistan palju. Ootused olid sellised, et anda asu, et minu mängus on paus olnud ja et ma end ebaõnnestumiste tõttu oma enda peas maha ei tambiks. Kuigi olen mänginud peaaegu juba 9 aastat, siis eelmisest aastat hakkasin kindlate eesmärkide nimel vaeva nägema ja palju trenni tegema. Mõtlesin, et kui poodiumile mängin, oleks ikka eriti lux, aga kui ei, siis elu läheb edasi ja uuesti saab ennast proovile panna karikasarja etappidel. Kõikidele AM Meistrikate võistlejatele soovin tugevat närvi ja leplikku meelt. Nautige ilma ja leidke need head asjad mängus, mis teid rõõmustavad!

Mis on need kindlad eesmärgid, mis Kristi endale on seadnud? Las need jäävad esialgu saladuseks! ;)


Hannes, mis oli sinu gameplan ja võti, millega Maardus edu saavutasid?

Kuna Maardu kõik rajad on lühikesed, siis oli minu eesmärk anda endale võimalus igal rajal lindu puttida. Võtmeks on see, et endas peab alati kindel olema, kas runnida või mitte. Pooliku mõtteviisiga ei saavuta midagi! Soovin omalt poolt edu kõikidele mängijatele, kes osalevad AM Talvistel Meistrikatel!

Skoori muukisid lahti Westside Anvil ja Harp ning Dynamicu Suspect

Hannes rääkis oma mängust ja plaanidest pikemalt siin.

Pildid: Tarmo Hütt