Nädalavahetusel vallutasid discgolfarid Kultuurikatla, kus toimus järjekordne põnev X-seeria võistlus

Nädalavahetusel vallutasid discgolfarid Kultuurikatla, kus toimus järjekordne põnev X-seeria võistlus

4. veebruaril kogunes üle 150 discgolfari Tallinna Kultuurikatlasse, et võtta osa järjekordsest X-seeria võistlusest. Rada koosnes 40 korvist ja läbiti kahel korral.

Meeste seas võttis esikoha Mallor Mettis tulemusega -92, teine koht kuulus Marek Uusojale tulemusega -81 ning kolmanda koha saavutas Mauri Villmann tulemusega -80. Naistest võitis Kaidi Allsalu tulemusega -16, teise koha saavutas Mirjam Siitsman tulemusega -15 ning kolmandaks tuli Marie Kielas tulemusega -7. Tulemusi saad vaadata Disc Golf Metrixis.



Võistluse peakorraldaja Ralf Rogov jagas muljeid: "Oleme oma tiimiga korraldanud X-seeriaid erinevates kohtades, kuid sel aastal võtsime Kultuurikatlasse tee. Kõik nõustuvad, et see on kahtlemata üks ägedamaid X-seeria kohti, eriti puttimise osas."

40 korvi erinevates saalides, atmosfäär valgusküllases keskkonnas, hea muusika üle kogu maja, suurepärane seltskond ning veelgi suurepärasem kogemus maja personaliga.



Kuid eriline tänu kuulub meeskonnale, kes on alati toetamas: Sanna, Kadilii, Eleri, Kätlin, Tõnis, Timmo, Riho, Ken, Rainel, Kert, Maikl ja Sander. Suured tänud ka Sportlandile, adidasele, Discgolf.ee-le, Latitude 64-le, Coca-Colale ja The Festival Series-ile.

Sel korral on meil kõigil puttimine selgeks saanud ja järgmisteks X-seeriavõistlusteks valmistume suure põnevusega. Märtsi lõpus kolime õue, kus toimub Lasnamäe Open (100 korviga)! See on midagi enneolematut - Lasnamäe pargid + 100 discgolfi korvi = Lasnamäe Open 2024 X14.