Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised tuuri viimasele vaatusele pandi punkt holari ja eaglega!

Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised tuuri viimasele vaatusele pandi punkt holari ja eaglega!

Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised on vallutanud nüüdseks Harjumaa, Tartumaa ja ka Pärnumaa, kui tuuri lõppvaatusena külastati üheskoos Sindi Discgolfiparki.

Lisaks kaunitele naistele ja südasuvisele ilmale panid võistlussarjale imelise punkti Marie Kielas, kes viskas Sindi 16. rajal hole-in-one ja Kariina Merirand, kellel suutis eagle napsata Sindi 9. rajal! Kusjuures mängisid mõlemad neiud lausa 1000 metrixi reitinguga ringi! Vau!

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised, Marion Kask

Merilin Maass: "Mul oli suur rõõm osaleda võistluse viimasel etapil, kuna Sindi on minu kodurada. Julgen väita, et Sindi rada pole nii palju seelikuid ja lehvivaid juukseid korraga veel näinud. “Rajal ainult naised” lõpuetapiks oli Sindi hea valik, sest rada on alati hooldatud ja pakub põnevust. Minu meeldejäävaim hetk oli see, kui sain teada, et mu puulikaaslane on ka Pärnust pärit aga ei ole kohalikel nädalamängudel osalenud, kuna pole selleks julgust olnud. Nähes ta eeskäeviskeid ja imelisi putte, tahtsin ta peale lausa heas mõttes pahandada, et teda veel võistlustel näinud ei ole. Loodan südamest, et tänu Maria eesvedamisel toimunud “Rajal ainult naised” võistlusele on paljud naised julgust saanud hakata ka nädalamängudel osalema ja viimaks samuti suurematel, näiteks Eesti Discgolfi Liidu poolt korraldavatel võistlustel. Naiste konkurents on Eestis võrreldes meeste omaga üpris tilluke. Kui soovime maailmale rohkem näidata, millised ägedad ja võimsad naisdiscgolfarid meil siin Eestis on, siis võiksime oma eestisisest konkurentsi suurendada, et üksteist rohkem proovile ja pingutama panna. Kohtumisteni rajal!"

Kristi Rogenbaum: "Ma polnud varem sellisel mitme etapilisel naiste võistlusel osalenud ja tundus nagu plaan. Hea põhjus minna teise linna ja nautida suve. Minu arvates on hea mõte viia kokku uusi mängijaid erineval tasemel, et saada uusi toredaid tutvusi, teadmisi ja näha erinevaid tehnikaid ja oskuseid. Sellised üritused liidavad omavahel naismängijaid ja tekitab suuremat kogukonna tunnet.  Mega naiss üritus, auhinnad ja loosikad. Lihtsalt supah! Tänud veelkord!"

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised


Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised #Sindi etapi parimad:

Paarismäng:
I-II koht Kariina Merirand, Kairit Laanepõld
I-II koht Marie Kielas, Svea Mäesalu
III koht Mariina Tellisaar, Katrina Keerd


Põhivõistlus:
Grupp 1
I koht Marie Kielas
II koht Kariina Merirand
III koht Eleri Pastak

Grupp 2
I koht Kaja Rebane
II koht Kaisa Simon
III koht Jaanika Karp

 

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised

Võistluse peakorraldaja Maria Liivamägi: "Kui eelmisel aastal esimene võistlus Lauluväljakul sai korraldatud, siis ei osanud ma tegelikult oodata, et nii palju naisi võistlema tuleb. Sellel aastal otsustasin lisaks Harjumaa võistlusele kaasata ka mõned teised maakonnad, et ikka uute nägudeni jõuda. Ja teate mis, igal etapil nägin ma nii palju uusi nägusid ja veendun üha enam, et meie väike Eesti peidab endas usukumatult palju naismängijaid ja väga andekaid naismängijad! "Rajal ainult naised võistlussarja peaeesmärk on 100% täidetud - tuua kokku naisdiscgolfarid, leida uusi sõpru ning üheskoos luua ägedaid mälestusi. Aitäh, et ikka tulite ja olite!"


Aitäh kõikidele toetajatele: Latitude 64, Discgolf.ee, Vitamin Well Eesti, Barebells Eesti, 24/7 fitness.ee, Beautiful Me rullmassaaž, Olla Ehe, Black Giraffe Brand, Silver Leetma, Marko Narits, Merike Narits! Aitäh ka Viljar Rebane ja Sindi Discgolfipark, et meid lahkelt võõrustasite!

Võistlust käis pildistamas Markus Mangusson, kelle imelise pildigalerii leiate siit!

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised