Silver Lätt: noortest kerkivad esile Klein ja Buhr, vanakooli meestest Freeman ja Heimburg

Silver Lätt: noortest kerkivad esile Klein ja Buhr, vanakooli meestest Freeman ja Heimburg

Eesti koondise mängija ja Team64 tuuritav pro Silver Lätt #61186 on üks maailma võimsamaid eestkäe viskajaid. Kas sa forekuninga hole-in one'i Tyynis mäletad? Jälgi Silverit Instagram.

Mängijad, kes on Sinu arvates 2k22 kõige enam pildis, võidavad kõige rohkem ja miks?

Meestes on tegijaid nii palju, et seda on võimatu ette näha, aga ütlen oma ennustuse ikkagi kõva häälega välja. Pakun et Rickyl on tänu uuele lepingule DD-ga mott kõige kõrgemal ja usun, et mees võtab kvaliteetse Rootsi plastikuga ka oma kolmanda MM-tiitli. Palju jõuavad pilti ka noored tegijad Klein ja Buhr ja vanakooli meestest Freeman ja Heimburg.

Naistes on jutt vähe lihtsam, pilti saavad meie duubel KT-d Kristin ja Keiti. Kui Krissu on kogu maailmale juba tõestanud, et ta on tippude tipp, siis Keitit veel USA-s niivõrd hästi ei tunta. Keiti oskused ja närvikava pannakse ilmselt kohe hooaja alguses proovile mõnel feature card-l. Lisaks tublidele Eesti tüdrukutele tulevad oma oskusi näitama ka Eveliina ja Henna. Usun, et naistes tuleb eurooplastele väga edukas aasta ja isiklikult ootan mõnel PRO Tour-i etapi lead card-l näha neid samu nelja, keda eelnevalt mainisin.

Kes Eurooplastest võiks läbilöögi teha ja miks?

Tuuritavaid eurooplaseid tuleb iga aastaga üha enam juurde, aga panen oma panused alanud aastal Niklas Anttila peale. Ta on üks sümpaatsemaid mängijaid ja ennast kodumaal juba korduvalt tõestanud. Usun, et ta suudab oma head minekut ka USA suurvõistlustel näidata.

Silver Lätt

Kes võidab Soome PRO Tour-i, EuroTour-i ja EuroPRO Tour-i üldarvestuse ja miks MPO divisjonis?

Kuna kogu enda fookus on suunatud USA poole, siis mul pole aimugi, kes Soomes sel aastal kaasa teevad ja millises mahus. Sama teadmatus on ka ET ja EPT osas. Eeldan, et soomlastele kodus keegi vastu ei saa ehk Soome PRO Tour-i üldvõitjaks kroonitakse keegi, kes USA-s ei tuurita. Peaks rohkem süvenema, et oskaks mõne nime ette sööta. ET osas ehk vennad Amannid Austriast või Blaer Isalandilt.

Räägime Eesti, Soome ja Rootsi meistrivõistlustest. Kes võidavad MPO divisjoni 2k22 aastal?

Ma loodan, et tulevad kolm üllatusvõitjat, Eestis Hannes Kurn, Soomes Lauri Lehtinen ja Rootsis Max Regitning.


Hot prospects ehk kes teevad suurima arengu?

Väga keeruline küsimus, aga pakun DD noormängijat Carter Ahrens-t, kes viib aasta lõpuks koju ka “rookie of the year” trofee.

Silver Lätt
Sinu 3 go to ketast ja miks?

MEDIUM HARP – Kuni 90 m saab sellega kõik liinid kaetud, ülimalt mitmekülgne ja usaldusväärne lähenemistaldrik.

OPTO PIONEER – Kui Harp enam kohale ei taha lohiseda, saab alati usaldada üht mõnusat stabiilset fairway draiverit.

GRAND RIVE – Sel off-season-l said kõik draiverid kotist välja vahetatud just Rivede vastu. Sobib hästi nii eest- kui ka tagantkäe viseteks ning on eriti mõnusa grip-ga.