#1 kasutatavuselt rada Eestis 2k22 tervitab algavat hooaega uute asetustega!

#1 kasutatavuselt rada Eestis 2k22 tervitab algavat hooaega uute asetustega!

2022. aasta Discgolfmetrixi statistika järgi on just Disclandi rada Eestis kasutusaktiivsuse järgi populaarseim. Seda ilmselt ka põhjusega - discgolfipark Tallinnas Harku järve ääres, kuhu on lihtne tulla ja sobib nii alustavale kui ka edasijõudnud mängijale.
Lisaks rajale on olemas ka keskus esinduspoe ja treeningsaali näol, kus tervitab Teid Disclandi lõpuboss Henar Ruudna, kes muideks oskab jagada head nõu nii discgolfivarustuse kui ka tehnika kohta!

Discland, Discgolf.ee

Esinduspoest leiad lisaks Prodigy toodetele veel ka Discrafti, Latitude 64, Dynamic Discs, Westside Discs ja Clash Discs tooteid. Kas teadsid, et meie keskuses on olemas ka ketaste testkast, et saaksid erinevaid kettaid platsil testida?
Lisaks ketaste ja muu kamale, saab esinduspoest osta mõnus jahutav rüübet või energiaampsu!

Discgolf.ee, Discland

Discgolf.ee, Discland

Sellel kevadel tervitab Discland algavat hooaega värskendatud 12-korviga discgolfipargiga, kus saab mängida nii A kui ka B asetust. A asetus pikemate radadage ning B vastupidiselt lühemate ja tehnilistema visetega - kõigile midagi!

Disclandis saab ennast proovile panna lausa iga päev! Tule veeda sõbraga mõnus aeg paarismängudel või testi ennast individuaalmängus. Kusjuures toimuvad võistlusringid A+B asetustel.

Disclandi discgolfipargi võistluskava:

E: Individuaalmäng 
T: Paarismäng
K: Individuaalmäng
N: Paarismäng
R: Disclandi lõunapaus
L-P: Disclandi nädalavahetuse tšill

Discgolf.ee, Discland

Meie vabaajakeskuses saab korraldada ka erinevaid firma üritusi ja aktiivseid sünnipäevi nii keskuses sees, discgolfipargis kui ka footgofli rajal. Lisaks pakume ka discgolfi- ja footgolfi raja renti, kus osaliselt või terve park on ainult teie ürituseks broneeritud. 
Korraldame erinevaid grupikoolitusi ja eratreeninguid.

Soovid personaalset pakkumist, siis palun võta meiega ühendust: discland@discgolf.ee või telefonil +372 50 27 786.

Päevapilet 4€. Samal päeval ketta ostes mängimine tasuta. Oleme avatud E-R 12-20-ni ja L-P 10-20-ni.

Näeme Disclandis!