Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised tegi laupäeval avalöögi!

Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised tegi laupäeval avalöögi!

Laupäeval, 15. aprillil toimus ainult naistele suunatud discgolfivõistlus "Rajal ainult naised" avaetapp ja seda seekord Männiku discgolfipargis. Kui eelneval aastal esmakordselt toimunud võistlus peeti maha Tallinna Lauluväljakul, siis sellel aastal saavad lisaks Harjumaale võistlusest osa ka Tartu- ja Pärnumaa, sest "Rajal ainult naised" läks tuurile!

Kas sina oled juba järgmistel etappidel kirjas? 

II etapp (Roosi) 17.06.2023 Rajal Ainult Naised → Roosi
III etapp (Sindi) 16.07.2023 - Rajal Ainult Naised → Sindi

Võistluse peaeesmärgiks on populariseerida discgolfi naiste seas ning sealjuures julgustada naisi rohkem võistlustel osalema. Lisaks on just sellised võistlused ideaalseks hüppelauaks, et saada üle võistlushirmust ning suurepärane võimalus kohtuda teiste naismängijatega ning leida endale toredaid sõpru, kellega edaspidigi rajal mängimas käia.

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised

Discgolf.ee, Vitamin Well, Rajal ainult naised

Avaetapil Männikul tervitas meid oodatust päikselisem ilm ning võistlustulle astus lausa 47 naist. Nagu "Rajal ainult naised" võistlusele omane, siis alustati päeva paarismänguga, mille paarid moodustati loosi teel. Eks ikka seepärast, et võimalikult palju uusi tutvusi luua ja esmane võistlusärevus maha raputada. Veel enne rajale suundumist sai iga osaleja endale haarata uhiuue maitsega Vitamin Well joogi ning Beautiful Me rullmassaaži -50% flaieri. 

Seekord toimus paarismäng Männiku lühendatud layout-il ning mängiti 10 korvi. Kusjuures poodiumi peale käis tubli madistamine ning viigilise tulemuse mängisid esikohale välja lausa 4 paari: Brenda Uga ja Kristi Rogenbaum, Marje Mölder ja Olja Tamm, Marion Kask ja Kariina-Mia Tats ning Johanna Lepp ja Gerlika Ree.

Tutvu paarismängu tulemustega siin.

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised, Männiku

Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised põhivõistluse ehk individuaalringi mängisime erinevalt paarismängust Männiku discgolfipargi põhiringi: 1-19 korvi ning kõik reeglid jäid kehtima. Mängijad jagasime 3 divisjoni, mis andis võimaluse poodiumile pääseda ka mängijatele, kellel see senini pole veel õnnestunud. Kusjuures oli seekord nii palju uusi nägusid ja suurem osa võistlusest osalenute metrixi reiting jäi alla 800 punkti, mis näitab, et naiste discgolfi kogukond on hooga kasvamas ning uusi mängijaid tuleb pidevalt juurde.

Nagu ka paarismängus, siis suutsid ka põhivõistlusel mitu naist erinevates divisjonides viiki mängida - konkurentsi jagus! Seekord suutsid rajast parima välja võluda aga järgmised naised:

Grupp 1
I koht Johanna Lepp (+1)
II koht Kelli Ellus (+1)
III koht Kristi Rogenbaum (+2)

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised, Kelli Ellus, Johanna Lepp, Kristi Rogenbaum

Grupp 2
I koht Kersti Uudeküll (+9)
II Diana Kalde (+9)
III Liisa Licht (+10)

Discgolf.ee, Latitude 64, Diana Kalde, Kersti Uudeküll, Liisa Licht, Rajal ainult naised

Grupp 3
I koht Hanna Oja (+9)
II Krista Siitan (+16)
III Maret Ignatovitš (+16)

Vaata kõiki tulemusi siin

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised, Hanna Oja, Krista Siitan, Maret Ignatovitš

Lisaks paarismängule ja individuaalringile oli käimas ka mõned kõrvalvõistlused, millele oli auhinnad välja pannud Barebells Eesti. CTP võistlus, pikima puti võistlus ning loomulikult tore pildimäng. Korvi postile suutis kõige lähemale parkida 8. korvil Hanna Oja, pikima puti võttis endale 11. korvil Siiri Svetlov ning pildimängu auhinna viis taaskord koju Sigrid Kirss.

Auhindu jätkus ka loosirattasse - motiveeriva sõnumiga käevõrud pani välja Olla Ehe ning mõnusa discgolfiteemalise pusa ja särgi Black Giraffe Brand. Uhiuue Latitude 64 Easy Go V2 seljakoti viis endaga koju Imbi Pungas.

Discgolf.ee, Latitude 64, Rajal ainult naised, Barebells Eesti, Sigrid Kirss

Aitäh kõikidele mängijatele ning tänan kõiki toetajaid: Latitude 64, Discgolf.ee, Vitamin Well Eesti, Barebells Eesti, Olla Ehe, Black Giraffe Brand, 24/7 Fitness.ee, Beautiful Me Rullmassaaž, Celin Lannusalu, Silver Leetma, Marko Narits ja Merike Narits.

Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised järgmine etapp on toimumas 17. juunil Tartumaal - Roosi Discgolfipargis. Tartu, kas oled valmis?

Hoia ennast kursis värskeima infoga ning leia meid FB ürituste alt ja ka instagrammist @rajalainultnaised

Kohtume Tartus!
Maria Liivamägi, võistluse "Rajal ainult naised" peakorraldaja.

Fotod: Celin Lannusalu (pildigalerii tulemas)