TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Eesti meistrid 2024 on selgunud

Eesti meistrid 2024 on selgunud

Juuli esimesel nädalavahetusel madistasid Eesti parimad mängijad Ida-Virumaa radadel, et selgitada välja käesoleva aasta meistrid. Parimatena väljusid võistlusest Kaidi Allsalu ja Albert Tamm, Triinu Orgla ja Tanel Viirmann, Margit Viilep ja Eno Juul ning Jaanus Väljamäe.

Kaidi Allsalu jaoks oli tegemist teise meistritiitliga. Prodigy tiimis mängiv Allsalu suutis kindlat liidripositsiooni hoida läbi kogu võistluse ja lõpetas laupäeval skooriga -5. Närvikõdi pakkus aga FPO divisjoni ülejäänud poodiumikohtade jagunemine. Kuigi Keiti Tätte. esimene võistluspäev ebaõnnestus täielikult, mängis ta kõikidel järgmistel päevadel hot round'e. Kahjuks sellest ei piisanud teisele poodiumiastmele ronimiseks, seega Tätte sai kaela pronksikarva medali. Teise koha teenis välja Kristi Unt

Eesti meistrivõistlused 2024 Kaidi Allsalu Kristi Unt Keiti Tätte Mauri Levandi

Albert Tamme jaoks oli selleaastane meistritiitel juba viies, aga ei saa öelda, et see oleks tulnud kergelt. Esimesed kolm päeva oli ta stabiilselt paari viskega Mauri Villmanni järel, aga viimasel päeval viskas ta tulise -12 ringi ja napsas sellega ka esikoha. Villmann sai kaela hõbedaes medali, kolmanda koha teenis Hannes Kurn.

Eesti meistrivõistlused 2024 Albert Tamm Mauri Villmann Hannes Kurn Mauri Levandi

FP40 meistritiitliga sai Ida-Virumaalt koju minna Triinu Orgla, kes hoidis kindlat liidripositsiooni juba esimesest päevast alates. Teise koha mängis välja Tiiu Kull, kolmanda Marge Lätt.

Eesti meistrivõistlued 2024 Triinu Orgla Tiiu Kull Marge Lätt Mauri Levandi

MP40 divisjonis toimus liikumist iga päev ja keegi ei saanud enne päris lõppu loorberitele puhkama jääda. Lõpus väljus madinast võitjana Tanel Viirtmann, teine ja kolmas koht läksid ümbermängimisele Tarvo Tatsi ja Evgeni Smirnovi vahel. Duellist väljust võitjana ja hõbemedaliga Tats, pronksi sai kaela Smirnov.

Eesti meistrivõistlued 2024 Tanel Viirtmann Tarvo Tats Evgeni Smirnov Levandi

FP50 divisjonis tegi puhta töö Margit Viilep, võites lähimat konkurenti, hõbemedali teeninud Heidi Talumaad pea 20 viskega, kes omakorda võitis Eve Maidot enam kui 20 viskega. 

Ka MP50 divisjoni võit oli ülekaalukas - Eno Juul edastas Priit Paenurme 9 viskega. Kolmanda koha teenis ümbermängimisel Üllar Regot võitnud Margus Soone.

MP60 meistritiitliga sai taaskord koju minna Jaanus Väljamäe, hõbemedaliga Ermo Veelain ja pronksiga Kary Pill.

Eesti meistrivõistlued 2024 Mauri Levandi

 

Vaata kõiki skoore siit ning fotogaleriid siit

Soovime omaltpoolt kõikidele võitjatele õnne ja edu tulevasteks ringideks!

Fotod: Mauri Levandi