Discland x Discgolf.ee keskus on ametlikult avatud!

Discland x Discgolf.ee keskus on ametlikult avatud!


Eile toimus Discland x Discgolf.ee ametlik avamine, mida aitasid väärikalt läbi viia Prodigy tiimi mängijad Seppo Paju, Thomas Gilbert, Mathias Villota ja Martin Rotmeister. Discland x Discgolf.ee keskus asub Tallinnas Harku järve ääres Paldiski mnt. 124b, mille hulkas kuulub ka 15. korviline discgolfirada - Prodigy Tallinn Discgolfi Park. Keskusesse on püsti seatud Prodigy PRO-shop, mille valikust leiab ka teisi brände, näiteks Trilogy ja Discraft.

Discland x Discgolf.ee


Eilset päeva alustasime PRO-de kliinikuga, kus iga huviline sai kuulata nõuandeid ja näpunäiteid Seppo Pajult ja Thomas Gilbertilt ja seda täiesti tasuta! Jutuks tulid erinevate visketehnikate põhiasjad ning kliinikus osalejad said küsida neile muret tekitavate nüansside kohta. Nii mõnegi visked vaadati üle ja loodetavasti sai igaüks endale uusi nippe, mida juba iseseisvalt praktiseerida.

Discland x Discgolf.ee

Discland x Discgolf.ee

Discland x Discgolf.ee

Nagu tippmängijatele kohane ei puudunud eilse päeva juurest ka autogrammide jagamised, mida meie külalised väga lahkesti kõikidele jagasid! Äsja saabusid ka Mathias Villota esimesed signatuurkettad ning ka eilne sünnipäevalaps sai ennast ilmselt natukene veel erilisemana tunda kui muidu, sest kas pole mitte uhke jagada autogramme ja seda täiesti oma enda signatuurkettale olles ise alles 17-aastane?

Discland x Discgolf.ee, Seppo Paju

Discland x Discgolf.ee, Thomas Gilbert

Discland x Discgolf.ee, Mathias Villota

Et eilset melu natukene teieni tuua, toimus koha peal ka Pane Ketas Topsi LIVE, kus käisid vestlemas lisaks Prodigy tiimi mängijatele näiteks ka Tarmo Laiksoo, kellega tuli juttu Estonian Openist, lisaks veel Ralf Rogov ja Silver Leetma, kelle põhiteemaks oli järgmine aasta Tallinna Lauluväljakul toimuvad Euroopa Meistrivõistlused. Live saad järgi kuulata SIIT!



Üheks põnevamaks hetkeks avamispeol oli kindlasti skins match Paju/Gilbert vs Villota/Rotmeister vahel, kus seekord väljusid võitjatena Seppo Paju ja Thomas Gilbert ja seda üldse mitte suure eduga! Võib vist öelda, et uue layoud-i suurim gallery oli just eilsel skins matchil! Oli põnev vaatamine!

Discland x Discgolf.ee, Mathias Villota, Martin Rotmeister, Seppo Paju, Thomas Gilbert

Eks suurte nimede mängu vaadates tuleb endalgi mänguisu peale, siis toimus lisaks veel ka uue layout-i avamisvõistlus, kus oli täismaja! Seekord tunnustasime parimaid, kelleks oli naiste klassis Ave-Ly Soe, Helerin Rohi ja Kaire Tekku ning meeste klassis Mathias Villota, Rasmus Metsamaa ja Ville Kivisilla. Kõikide tulemustega saab tutvuda siin.

Discland x Discgolf.ee, Kaire Tekku, Ave-Ly Soe, Helerin Rohi
 
Discland x Discgolf.ee, Rasmus Metsamaa, Mathias Villota, Ville Kivisilla

Discland x Discgolf.ee meeskond tänab kõiki, kes tulid ja veetsid meiega selle mõnusa päeva!