KALJU-LAVA OPEN 2022

KALJU-LAVA OPEN 2022

Möödun laupäeval leidis aset Kallaste Talu discgolfipargis esmakordselt Kalju-lava Open, kuhu tuli võistlema lausa 111 mängijat. 

Kallaste Talu discgolfipark asub Tallinnast umbes 40 minuti autosõidu kaugusel Rummu karjääri suunas ning võib julgelt väita, et tegemist on Harjumaa ühe võimekama rajaga. Rada on visuaalselt kaunis, on metsa, lagedamat ala, kõrguste vahesid ning ka vett - just seda kõike, mis teeb ühest rajast vaheldusrikkust pakkuva raja. Kallaste Talu pakub lisaks discgolfielamustele ka mõnusaid suvekontserte Kalju-laval, mille poolest antud kohta ka ilmselt kõige paremini tuntakse. 

Kalju-lava Open 2022

Kalju-lava Open 2022

Kalju-lava Open 2022 võistlusformaadiks oli sellel korral esimeseks ringiks individuaalring ning teiseks ringiks paarismäng. Nagu eelnevalt mainitud, siis individuaalringil osales lausa 111 mängijat ning paarismängus panid oskused koos proovile 51 paari. Mängiti Kalju-lava 23-korvilist special layout-i.

Mängupäeva kõige meelelahutuslikum korv oli "Tanker Hole" 20. rada, kus iga vettevise viis otse drop zone, kus kostitas Tanker kõiki ühe mõnusa õllega! Kusjuures antud rajal visati vette lausa 32 ketast!

Kalju-lava Open 2022

Kalju-lava Open 2022


Kalju-lava Open 2022 tulemused:

Grupp 1: 1. koht Hannes Kurn, 2. koht Markus-Erik Õis, 3. koht Asko Krais.

Grupp 2: 1. koht Richard Tšistjakov, 2. koht Rain Lantson, 3. koht Patrick Kummer

Naistele seekord küll eraldi divisjoni ei moodustanud, aga sellegi poolest autasustati ka parimaid naisi.

1. koht Kaidi Allsalu, 2. koht Helen Kopli, 3. koht ümbermängus Kaire Tekkule.

Individuaalringi tulemused leiad siit.

Kalju-lava Open 2022

Kalju-lava Open 2022

Kalju-lava Open 2022

Paarismängu esikoha üle käis kõva rebimine ning kandidaate esimesele kohale oli mitmeid, ümbermängus selgitati välja võitja kahe paari vahel: Säm Ulp, Markus-Erik Õis ja Simar Villmann, Ahti Villmann.

Esimese Kalju-lava Open paarismängu võitjateks seekord Säm Ulp ja Markus-Erik Õis.

Paarismängus autasustati ka parimat segapaari Kaidi Allsalu ja Asko Krais ning parimat naispaari Helen Kopli ja Eti Kalve.

Paarismängu tulemustega saad tutvuda siin.

Kalju-lava Open 2022

Kalju-lava Open 2022

Kalju-lava Open 2022

Lisaks põhiauhindadele loositi välja ka Kalju-lava piletid vabalt valitud kontsertidele ning kast Tankeri õllesid. Suviseid kontserte lähevad nautima Kaidi Allsalu, Helen Kopli, Aleksandra Armas ja Kristjan Hollo. Tankeri erinevaid maitseid saavad nautida Raiko Kokman, Arto Aro ja Gaspar Sukk.

Palju õnne kõikidele võitjatele!

Kui soovid osa saada Kalju-lava mõnusatest suvekontsertidest, siis kuni 24. aprillini saad piletid endale soodsamalt soetada! Kasuta sooduskoodi "Discgolf".

Omalt poolt täname veel kõiki osalejaid. Aitäh, et tulite ja olite, oli äge ja mõnus päev. Kiidusõnad kindlasti ka Kallaste Talule, Tankerile, Arti Vaasile ja Discgolf.ee-le! Aitäh!

 

Näeme jälle!

Maria Liivamägi ja Marko Narits