Keiti Tätte: "Need on hetked, mille nimel mina õpin ja pingutan, et veel paremaks treeneriks saada!"

Keiti Tätte: "Need on hetked, mille nimel mina õpin ja pingutan, et veel paremaks treeneriks saada!"

Rõõm on teatada, et Keiti Tätte on alustanud personaaltrennide ja koolituste läbiviimisega.

Eratrenn - kellele ja miks?

Olen nüüd sellel aastal pühendanud aega ka eratreeningutele, kuhu ootan iga tasemega discgolfist huvitatud inimesi!

Alustaja mängija puhul ei ole veel kujunenud oma mängutehnikat ja on palju kergem kohe alguses mõned tähtsamad asjad paika saada. Oma kogemusest võin öelda, et olen esimest korda ketast käes hoidvad inimesed mõne trenniga nii puhta spinniga viskama pannud, et olin isegi väga positiivselt üllatunud.

Harrastaja mängija korral on inimestel välja kujunenud oma kindlad rutiinid ja tehnikad. Mina aitan leida üles need kohad, kus vise tehniliselt kannatab ning leida lahendused, kuidas mingit tehnilist elementi parandada. Tüüpilisemad vead tehnikas tulevad valest keha asendist ning ebatäpsest ajastusest. Koos leiame üles vead ja lahendused, ning saadan pärast trenni alati ka omapoolse kokkuvõtte koos videost lõigatud piltide ja näidetena, et kõik trennis kuuldu ikka meeles püsiks. Edasine on mängija enda teha. Tihtipeale nõuab tehniliste vigade parandamine platsil sadu viskeid, et õpitu omandada.

Minu jaoks lemmik osa trennist on, kui õpilane ütleb: ,,ohh, ma tegin nüüd nii, nagu sa ütlesid ja ketas lendas kohe palju puhtamalt ja kaugemale’’. Need on hetked, mille nimel mina õpin ja pingutan, et veel paremaks treeneriks saada.

Minu suvine võistlusgraafik saab olema tihe, kuid huvi korral võta ühendust facebooki või e-kirja teel: ktdiscgolf@gmail.com ja leiame meile mõlemale sobiva aja!

Keiti Tätte Sapphire, Discgolf.ee

 

Hiljuti tuli välja ka Keiti Tätte esimene signatuurketas, milleks sai paljude lemmik Sapphire.

Miks Sapphire?

Keiti: Ma lihtsalt armastan seda visata! Sapphire on ketas, mis võib igaüht üllatada, kui lihtsalt ja kaugele see lendab. Minu jaoks on see lemmikketas tagantkäega tunnelivisete jaoks, kuna hyzerist välja visates läheb flatiks ja hoiab oma lennujoont lõpuni, omades minimaalset hajuvust. Samuti on see mu lemmikketas eestkäe visete jaoks. Ma olen dominantne tagantkäe mängija, kuid tänu Safiiri heale hõljuvusele on selle kettaga palju lihtsam ka eestkäega distantsi saada. Proovige järgi!

Keiti Tätte signatuurkettad leiad ikka Discgolf.ee esinduspoest või telli meie e-poest SIIT!