Latitude 64 Festival 2k22

Latitude 64 Festival 2k22

Nädalavahetusel kutsus meid kõiki külla Pärnumaa, kus toimus Eesti legendaarseim discgolfifestival Latitude 64 Festival 2k22. Nagu festarile kombeks, sai terve nädala jooksul nautida Pärnumaa radadel erinevad kõrvalvõistluseid nädalamängude, PDGA võistluse ja paarismängu näol. Nädala puändiks oli Latitude 64 Festivali põhivõistlus, kuhu kogunes sellel aastal lausa 440 mängijat, nende seas lisaks eestlastele ka mitmed lätlased ja leedukad. Nädal täis discgolfi ja mõnusaid inimesi, mida veel elult tahta?

Festari Mekaks on viimastel aastatel saanud Jõulumäe Spordikeskus, mis annab võimaluse koondada suure osa festivalil osalejad ühte kohta. Kes eelnevatel aastatel on käinud, siis on juba kursis, et Latitude 64 Festivaliga käib lisaks võistlustele kaasas ka mõnus sumin ja melu ning seetõttu ollakse majutuse broneerimisega eriti kärmed. Kus sa ikka kõige paremini festivali olemust tunnetad, kui otse selle südames!

Discgolf.ee 

Discgolf.ee

Discgolf.ee

Kuigi kõvemad mehed ja naised saabusid Jõulumäele juba nädala esimeses pooles, toimus põhimöll ikkagi reedel ja laupäeval, et ka tööinimesed jõuaksid festari meluga ühineda. Juba reede hommikul hakkas Jõulumäe suunas autosid voorima igast suunast, Trilogy PRO shop oli püsti, foodtruck oli ennast paika sättinud ja Jõulumäe Punane Pro rada ootas paarismängus osalejaid - Latitude 64 Festival 2k22 võis alata!

Õhtud kostitasid meid Tankeri puttimisvõistlusega, turniiriks oli püsti Conrhole'i rada, Beerbongi laud, soovijad said testida Trilogy kettaid koos Martinš Bertulisega, kontserdi andis juba kõigile tuntud Andreas Pall ning tõsisem mäng käis ka Olybet pokkeriturniiril. Sellel aastal toimusid ka mõlemal festariõhtul Pane Ketas Topsi Live otsesaade, kus käisid muljetamas erinevad külalised, eesotsas festivali peakorraldajaga Silver Leetmaga, loositi välja auhindu ja oldi lihtsalt mõnusad. Mõlema õhtu live saateid saab järgi vaadata ikka meie youtube'i kanalilt. Mõnusat muusikat mängis DJ Taavo Soodla ja melu jätkus mõlemal õhtul hiliste öötundideni!

Discgolf.ee, Andreas Pall

Discgolf.ee, Pane Ketas Topsi

Discgolf.ee

Discgolf.ee


Selle aasta festari põhivõistlus toimus Pärnumaa erinevatel radadel ning eri divisjonid mängisid erinevatel radadel: Jõulumäe punane, Jõulumäe kollane, Jõekääru, Sindi ja Valgeranna. Võistlusringe oli kokku kolm ja kõva andmine käis igas divisjonis.

Latitude 64 Festival 2k22 põhivõistluse võitjad:

MPO - I Silver Lätt, II Henar Ruudna, III Keiro Jõgisalu
FPO - I Kristin Tattar, II Keiti Tätte, III Kaidi Allsalu
MP40 - I Tanel Viirmann, II Marko Narits, III Tarmo Vilipõld
MP50 - I Janek Võõbus, II Heikki Savolainen, III Miroslavas Jurgelevicius
MA3 I - I Erki Kurakin, II Robin Ilus, III Roland Mölder
MA3 II - I Rail Ageni, II Richard Tšistjakov, III Roland Mik
MA3 III - I Steven Lippmaa, II Artur Riis, III Ken Kaarel Gross

Tutvu kõikide tulemustega SIIN!

Discgolf.ee, Kristin Tattar, Keiti Tätte, Kaidi Allsalu
 
Discgolf.ee, Silver Lätt, Henar Ruudna, Keiro Jõgisalu
 
Discgolf.ee, Marko Narits
 
Discgolf.ee

Discgolf.ee

 

Discgolf.ee

Iga asi saab ükskord läbi ja nii ka selle aasta festariga. Ilm oli kuld, inimesed ägedad ja häid mälestusi jagub!

Aitäh Silver Leetma, Raimo Kimmel ja teised abilised! Teete vinget värki!
Kohtume Latitude 64 Festival 2k23, Jõulumäel 9.-11.06.2023!