TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

KOMMENTAARID: Sindi Openil võidutsesid Silver Lätt ja Keiti Tätte

KOMMENTAARID: Sindi Openil võidutsesid Silver Lätt ja Keiti Tätte

Discgolfiklubi Albatross eestvedamisel võisteldi nädalavahetusel Sindi discgolfipargis, kus toimus PDGA c-tier võistlus Sindi Open 2021. Open klassi võitis Silver Lätt, Rasmus Metsamaa ja Mathias Villota ees. FPO võistlusklassis näitas suurepärast minekut Keiti Tätte (teine ring -10). Poodiumile pääsesid veel Laura Kikkas ja Marie Kielas.

Vaata tulemusi: Disc Golf Metrix I PDGA.

Keiti Tätte

Keiti Tätte, FPO 1. koht

Keiti, õnnitlused ülekaaluka võidu puhul esimesel Sindi Openil. Võit tuli võimsa 16-viskelise eduga teise koha ees, kokkuvõttes tulemus -14 ja ülivõimas bogey-vaba -10 teisel ringil - vist ei ole vaja küsidagi, et kuidas rahule jäid. Aga kuidas üldiselt kommenteerid oma esitust?

Esimene ring oli raske ennast käima saada ning puttides oli väga palju ebakindlust ja ringist mööda puttimisi, kuid ringi lõpu poole hakkas juba paremini välja tulema. Teisele ringile läksin peale mõttega, et suudan seda rada palju paremini kui -4 mängida, kusjuures Lätt lubas jätse, kui -5 teen. Teist ringi alustasin pari päästmise putiga 8m pealt ning järgneval rajal võtsin 13m putiga birdie - see oli enesekindlust süstiv algus ringile, kus tabasin hästi oma liine, mängisin paar rada nö safelt ja puttisin ringist 100% - ma pole kunagi oma ringiga nii rahule jäänud ja selline mäng tõi ikka väga palju positiivseid emotsioone kaasa.

Keiti Tätte

Esimene ring -4, teine -10 - paljud ütlevad, et kaks ringi päevas mängides teisel ringil väsivad, teised jällegi saavad teiseks ringiks alles keha tööle ja nö "soojaks". Kas võib öelda, et hilisem argument käib ka sinu kohta või millest selline vahe täna kahe ringi tulemustes?

Kahe ringi tulemuste vahe tuli kõige rohkem puti pealt. Esimene ring oli see pigem väga kehva ja teine ring ringist 100%. Ma muidu eelnevatel hooaegadel olen tähele pannud, et pigem teen esimese ringi parema ja siis teisel ringil on juba natukene vaimsest väsimusest tulenev keskendumise kadu ja muidugi ka pingelisem mäng.

Hooaja esimene PDGA võit taskus - mis kalender edasi näitab? Kus võib sind juba järgmise võidu jahil näha?

Järgmine võistlus on EDGL-i karikasarja etapp Järva-Jaanis ja Metsajõel, pärast seda oli plaanis Sula ja Tyyni, kuid need plaanid tunduvad iga päevaga järjest väiksema tõenäosusega toimuvat. Aga Eestis plaanin ikka kõik PRO klassi suuremad PDGA võistlused kaasa teha ja loodan et see aasta täitub ikka ka unistus Euroopa Meistrivõistlustel osaleda.

Silver Lätt, MPO 1. koht

Silver, õnnitlused esimese Sindi Openi võidu puhul. Võib vist öelda, et nädala tagusest Vooremäe EDGL teisest ringist oled kenasti "taastunud"? Kaks tugevat miinusringi, -10 ja -13, teise ringi puhul siis ka päeva Hot Round, aga ometi pärast võistlust vesteldes mainisid, et palju jäi rajale - kuidas võtaksid enda mängu kokku?

Suured tänud! Vooremäe päeva teine pool ei suutnud tõesti enam fookust hoida ning vigu tuli sisse nii vaimse kui füüsilise poole pealt. Analüüsisin ning tegin omad korrektuurid, et edaspidi oleks paremini valmis ühel päeval kaks võistlusringi mängima. Sindi rada on ju mõnus pargikas. Täna oli tahtmine veel kolmas tiir ka peale teha kuna energiakulu oli minimaalne.
Tänase mänguga jäin üldiselt rahule. Mõlemad ringid metrixis rohevalged ilma punaste kaunistusteta on alati üks minu eesmärkidest ning see sai täna vist ainsana saavutatud. Rajale jäi palju - täpselt 13 viset, millest enamus olid puti eksimused. Tegime omavahel pulli, et kui minu draividest oleks Villota putti ladunud, oleks 36 alla olnud üsna reaalne.

2021 aasta kolmas PDGA võistluse võit vöö vahel, mis edasised plaanid ette näevad? Kui piiluda PDGA kodulehele, siis sinu nime alt leiame välismaa võistlused. Räägi palun veidi lähituleviku plaanidest.

Edasi juhtub nii, et 31. mail lendame Kristiniga Horvaatiasse ja kui mingeid tõrkeid ei esine, saame sealt 2 nädalat hiljem juba MMile ennast sättida. Peale maailmakaid jääme veel 3 DGPT etappi mängima ning enne kodumaale naasmist teeme ühe A tieri ka kassa. Over & out!

Rasmus Metsamaa, MPO 2. koht

Rasmus, tubli teine koht Sindi Openil, väga tugev esimene ring (-12), teisel ringil veidi hoog rauges, mõned PARid rohkem ja tulemus -9, kokkuvõttes -21, kahe viskega võitjast maas - kuidas võtaksid oma esituse kokku?

Oled vaikselt tõusnud Eesti MPO tippnimede sekka ja sotsiaalmeedia vahendusel on näha, et veedad väga palju aega radadel ja koduhoovis oma viskeid lihvides. Tänase teise koha valguses, mis on hetkel need mängulised aspektid, mille kallal enda arvates pead veel vaeva nägema, et edestada konkurente ja noppida järgmised võidud?

Arvestades, et hooaja ettevalmistus pole treeningute poolest sujunud nii nagu olin plaaninud, siis hetke seisuga võin rahul olla. Achilleuse kõõluseks on hetkel oma mängu mängimine ja teiste jälgimine, mis väljendub selles, et putigreenil jõudes lähen väga krampi ja eksimused seal hakkavad mõjutama ka ülejäänud mängu. Tore, et asjad liiguvad õiges suunas, aga arenemisruumi on küll ja veel. Ootan järgmisi võistlusi ja võitlusi!

Mathias Villota, MPO 3. koht

Mathias, tubli kolmas koht esimesel Sindi Openil. Üks vise teisest, kolm viset esimesest kohast. Kuidas võtad enda mängu kokku ja mille taha jäid need võidust lahutama jäänud paar viset?

Mänguga olen enam vähem rahul, putti taha ei jäänud õnneks väga midagi, aga draivi tuleb veel korralikult lihvida.

Teatavasti Albert on juba Ameerika mandril ja Silveri-Kristini duo pühib ka peagi kodumaa tolmu jalge alt, et välismaa võistlusturneele suunduda - mis on noore mängumehe lähituleviku plaanid? Oled hetkel veel koolipoiss ja kahe spordi-jumala kummardaja, aga mis näeb ette disc golfi kalender 2021 Mathias Villota jaoks?

Discgolfi kalender minu jaoks - hea küsimus. Kindlasti proovin mängida võimalikult palju võistluseid Eestis ja soovi korral tahaks veel käia ära näiteks Soome pro touril ja kui võimalus oleks, siis veel Euroopa meistrivõistlustel.

Anthony Enden I Discgolf.ee