L64 Festival 2k23 pwrd by Sportland tõi nädalavahetusel Pärnumaale ligemale 450 discgolfarit

L64 Festival 2k23 pwrd by Sportland tõi nädalavahetusel Pärnumaale ligemale 450 discgolfarit

Eelmisel nädalal toimus Eesti suurim discgolfifestival Latitude 64 Pärnumaa discgolfiparkides – Jõulumäel, Sindis, Jõekäärus ja Valgerannas. Võistlusel osales ligemale 450 mängijat, kes olid jaotatud 6-de erinevasse reitingudivisjoni.

Nädal täis discgolfi kulmineerus põhivõistlusega, mis peeti laupäeval ja pühapäeval. Uuteks divisjonipõhisteks tšempionideks krooniti Teele Toomsalu, Asko Krais, Matthias Vutt, Kalmer Kivi, German Bõstrov ja Voldemar Johannes Rätsep. Tulemusi saab vaadata Disc Golf Metrixist: https://discgolfmetrix.com/2397228.

“Ma usun, et L64 Festival on puhtalt oma olemuselt ja ajaloolt üks fenomenaalseid discgolfivõistluseid Eestis. Seda vaibi ja melu, mida Jõulumäel saab kogeda, ei leia ühelgi teisel võistlusel. Antud ürituse peamiseks eesmärgiks on discgolfi elu ja melu nautimine. Skoor ei ole esmatähtis ja hea tuju on põhiline. Lisaks erinevad kõrvalüritused ja aktiviteedid terve nädala vältel – erinevad nädalamängud, paarismäng, cornhole-i turniir, putikuninga välja selgitamine, pokker ja nii edasi. Minu jaoks on L64 Festival nii-öelda suve kickstarter ja mis oleks parem asukoht selleks kui Jõulumäe ning Pärnu, sest tegemist on ju suvepealinnaga,” kommenteeris võistlust peakorraldaja Silver Leetma.

“Tahaks ennekõike tänada kõiki mängijaid, kes tulid, mängisid ja nautisid. Lisaks toetajaid eesotsas Latitude64 ja Sportlandiga. Õla panid alla ka Belief, Tanker, Nick’s, Nike ja Olympic. Suured tänud Jõulumäe personalile ja Bravo Cateringi vahvatele naistele. Lisaks sooviksin tänada ka Viljar Rebast ning Albatrossi, Margo Petersit ja HIO-d, Eido Tasalaineni ja Jõulumäed, kes võtsid meid avasüli vastu oma discgolfiparkides. Korraldustiimi liikmeid Raimo Kimmelit, Ralf Rogovit, Riho Rogovit, Maria Liivamäge, Triin Paabot, Ardo Seppa, Vaiko Järvit, väsimatut Marko Harjakut ja teisi, kes aitasid nii nõu kui jõuga. Suured-suured tänud ja näeme uuel aastal,” lisas Leetma.

Järgmise aasta Latitude64 Festival toimub 7.–9. juuni 2024. Peastaabiks endiselt Jõulumäe Tervisespordikeskus. Registreerimine Metrixis algab juba lähinädalatel. Näeme rajal ja head suve algust!

Mauri Levandi fotosid saab vaadata siit: https://photos.app.goo.gl/kuQEa7EW3UsvKsfB8