TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Uus kuum koht Eesti discgolfikaardil – Haapsalu! Paarikas, X7 x Linnuse Open

Uus kuum koht Eesti discgolfikaardil – Haapsalu! Paarikas, X7 x Linnuse Open

Sa oled Haapsalust pärit
ma olen Haapsalus käind
seal on Talumehe kõrts
Valge Daam
seal on rannapromenaad
seal on klubi Africa
tulen külla, kui saan
pühapäeval
sa oled kuum nagu rand
nagu Paralepa rand
nagu Paralepa rand keset juulit.. (loe: maid)

// Nublu - Öölaps

19.-21. mail hoidis Eesti discgolfilippu kõrgel Five Underi discgolfiklubi eesotsas Ralf Rogoviga, sest Haapsalu täitus discgolfaritega ning igast linna otsast oli kuulda suviste kraadide kõrval ketikõlinat. Kettaid sai lennutada linnuses, linnusepargis, promenaadil, piirivalve vanal alal, Väikese Viigi ümbruses, Paralepa rannas, raudteejaamas, staadionil ning peatänaval.

Üle 200 mängija ning 100 korvi pakkusid discgolfi gurmeerännakut ka kõige suurematele kettaentusiastidele.

Haapsalu X7

Eesti number üks discgolfimaratoonar, Disc Golf Fanaticu ninamees Tõnis Soppe kiitis Haapsalu nädalavahetust taevani: “Mulle on alati meeldinud mängida discgolfi kohtades, kus seda igapäevaselt mängida ei saa ning Haapsalu X7 maraton oli nagu rusikas silmaauku! Poleks kunagi arvanud, et saame kettaid lennutada Paralepa rannas, Haapsalu promenaadil, raudteejaamas, peatänaval ja linnuses – täiesti müstiline kogemus! Korraldajate poolt tellitud suurepärane suveilm, hea seltskond ja ~10 tundi discgolfi, 22 km ja ~30 000 sammu. Julgen väita, et selle aasta üks parimaid discgolfimaratone. See, mida Ralf ja tema väsimatu korraldusmeeskond suudavad ära teha, on täiesti uskumatu. Müts maha nende kõikide tublide meeste ja naiste ees, suur aitäh teile!”

Pingelangust ja rahulolu sai tunda ka võistluse peakorraldaja Ralf Rogov: “Haapsalu on ajalugu. Nii palju kui tagasisidet saanud olen, siis see oli TOP1 discgolfimaraton paljude jaoks. Haapsalu on kõige ilusam linn Eestis! 23+ kilomeetrit ja 95 korvi on selleks aastaks ajalugu. Kohalikud võtsid enamjaolt seda üritust väga positiivselt, kuid oli 3–4 negatiivset ka. Aga nendega saime ka kiirelt sõbraks ja leidsime lahenduse.”

Haapsalu X7

“Tahan tänada kõiki mängijaid, korraldustiimi, toetajaid. Arti Vaas, Riho Rogov, Oscar Tirman, Vaiko Järvi, Rainel Paabo, Kert Ambus, Indrek Oja, Mari-Liis Joa, Sanna Nõmm, Kadilii Vellet, Timmo Ordjas, Kätlin Ordjas, Liis Rogov, Sander Ivarinen, Kristjan Hollo, Maikl Tammik, Kadi Pint, Erik Vorna. Loomulikult läheb täielik respekt ka Haapsalu Linnavalitsusele. Väga suureks toeks olid meile Cramo Eesti ja Haapsalu osakond. Haapsalu Linnus, Haapsalu Raudteemuuseum ja Haapsalu Spordikeskus. Ilma toetajateta poleks seda üritust toimuma saanud sellisena nagu ta oli – Sportland, Discgolf.ee, Latitude 64, Voltride, Tupla Eesti, Coca-Cola, Raunex ja Järva-Jaani Discgolfiklubi Artoga eesotsas!” lisas Rogov.

Paarisvõistlus:
Tulemused: https://discgolfmetrix.com/2450815


1750+ I Hollo, Tirman -16, Rogov, Rogov -15, Lääne, Lääne -13
Kuni 1749 I Rihma, Masing -14, Hatto, Ehasalu -13, Reinas, Reiles -11, Hammer, Smitt -11

Haapsalu X7:
Tulemused: https://discgolfmetrix.com/2441775
Mehed I Mettis -66, Soppe -61, Tirman -54
Naised I Siitsman -31, Viilep -15, Üksik -6, Maido -6

Linnuse Open:


Tulemused: https://discgolfmetrix.com/2450828
Mehed I Rajamets -9, Jõss -9, Järvi -8

Naised I Oja +5, Pikker +6