Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised jõudis tulikuuma Tartusse!

Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised jõudis tulikuuma Tartusse!

Nädalavahetusel toimus Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised tuuri teine etapp. Kui siiani oleme jäänud ainult Harjumaa piiresse, siis seekord jõudsime ka Tartusse, Roosi discgolfiparki, kus tervitas meid tulikuum ja lõõmav päike!

Kuigi nädalavahetusel toimus mitmeid konkureerivaid võistlusi, siis sellegi poolest oli rõõm, et Tartusse tuli kokku 44 naismängijat.

Nagu kombeks on saanud, siis oleme alustanud päeva paarismänguga, et kõigil oleks võimalik tutvuda rajaga ja ka naistega, keda võib-olla veel kohanud ei ole ning lõpetasime päeva põhivõistlusega ehk individuaalmänguga. Kusjuures oli Tartus nii palju uusi nägusid, mis tähendab, et võistluse eesmärk on igati saavutatud! 

Jaanika Karp: "Selle aasta “Rajal Ainult Naised” Roosi etapil osalemine polnud mingi küsimus! Sest eelmisest aastast saadud kogemus oli lihtsalt super. Kui minult küsida, mis seal siis nii erilist on? Siis vastaksin nii: Sellelt ürituselt leiad sa toetava ja julgustava seltskonna! Nii mõnegi uue toreda tutvuse. Ja mitte kedagi ei huvita, milline on sinu tehnika või kui kogenud sa oled. Lihtsalt mängi ja naudi! See on hea koht, kus saada oma esimene võistluse kogemus. Nii nagu oli see eelmisel aastal minuga, kui Maria antud üritust Tallinna Laululaval korraldas. Või kus kogenum mängija saab võtta aja maha ja nautida võistlemist. Aitäh, Maria! Et viitsid sellist üritust korraldada ja lood naistele võimalusi end discgolfis proovile panna! Rajal näeme!"

Hanna Oja: "Minu arvates on see väga-väga vinge, et naistele tehakse eraldi võistlus ja nad saavad omavahel konkureerida. Just sel põhjusel otsustasin ma ka Rajal Ainult Naised tuurile minna, sest motivatsioon oli palju suurem teades, et võistlen naiste, mitte meestega. Iga etapp on minu jaoks uus kogemus olnud - nii raja kui konkurentsi mõttes. Kui pooljuhuslikult seda tuuri sotsiaalmeedias märkasin, mõtlesin, et päris äge oleks seal kaasa lüüa. Olin aastake discgolfist eemal lapse sünni tõttu ja harjutada nii palju ei saanudki, kuid kui võitsin esimese etappi, oli uhke tunne küll. Ma pole veel kordagi nii suure tunnustuse osaliseks saanud. Olen aastate jooksul käinud erinevatel nädalamängudel ja osalenud ka Läänemaa meistrikatel, kuid poodiumilt tihti peale välja jäänud. See aasta otsustasin tehnikat parandada ja võtsin koolituse Silver Lätti juures ja olen talle väga tänulik, sest tema õpetus aitas mul oma tehnikat tunduvalt parandada ja eks tänu sellele ma olen ka poodiumil seisnud."

Latitude 64 esitleb: Rajal ainult naised #Roosi etapi parimad:

Paarismäng:
I koht Edit Tammepõld, Triin Oissaar
II koht Marion Kask, Anette Ojastu
III koht Jaanika Karp, Helen Kopli

Põhivõistlus:
Grupp 1
I koht Johanna Lepp
II koht Nelli Licht
III koht Merilin Maass

Grupp 2
I koht Hetti Ustimenko
II koht Hanna Oja
III koht Kaire Kaljurand

Seekord viisime läbi ka putivõistluse, kus selgitasime välja putikuninganna, kelleks seekord tuli Triin Oissaar.
Tutvu tulemustega siin.

Võistlust käis pildistamas Anar Sillakivi. Vaata pildigaleriid siit!

Aitäh kõikidele toetajatele: Latitude 64, Discgolf.ee, Vitamin Well Eesti, Barebells Eesti, 24/7 fitness.ee, Beautiful Me rullmassaaž, Olla Ehe, Black Giraffe Brand, Silver Leetma, Marko Narits, Merike Narits! Aitäh ka Mart Oper ja Roosi Discgolfipark, et meid võõrustasite!