X8 by Five Under: Tallinna teletorn täitus discgolfaritega

X8 by Five Under: Tallinna teletorn täitus discgolfaritega

Laupäeval kogunesid kõik discgolfarid Tallinna teletorni, et mängida discgolfi. Toimus Five Underi ja Ralf Rogovi eestvedamisel järjekordne seeriavõistlus X8. Ligemale 80 mängijat said puttida ja visata kettaid, kus seda varem mitte kunagi tehtud ei ole.

Sportland, New Balance ja Discgolf.ee võistlusklassis selgitati kahe võistlusringi vältel parimad. Tulemused leiad Disc Golf Metrixist: https://discgolfmetrix.com/2602523

“Mulle kui korraldajale tundus, et mängijatele meeldis. Hommikul kogunesime Teletorni kinosaali, kus võistluse avas ametlikult Teletorni juhataja Jüri Kriisemann. Teletornis sai liikuda kohtades, kus varem pole kettaid lennutatud. Võistlusrada läbis lasteparki, suurt parki, metsa, alumist ja ülemist vaateplatvormi ning treppe. Ehk ühtekokku 170 m langust, trepid olidki peamiseks märksõnaks,” kommenteeris võistlust Ralf Rogov.

“Tänan tiimi, Rihot, Tõnist, Vaikot, Allvarit, Sanderit, Sannat, Kadiliid, Erkit ja teisi tublisid abilisi. Üritusele pani õla alla Sportland, Discgolf.ee, Latitude 64 ja Coca-Cola. Suured tänud ka kõikidele osalejatele,“ lisas Rogov.

Võistluse pildigaleriid saab vaadata siit: https://drive.google.com/drive/folders/1KNlwj9YiHAO1P0EUdKOXCz9QW5qTqRIg?fbclid=IwAR0Wm_P4adDdVmdWf-egadEiaAJSWwfd5ZsAUQuzxvLyv2n4bMSBb5Sz6hY

Lähiajal on valmimas võistlusest ka promoklipp.