TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Albert Tamm:"Avavisetel tuginesin palju Trustile, Explorerile ning Ballista Prole"

Albert Tamm:"Avavisetel tuginesin palju Trustile, Explorerile ning Ballista Prole"

Möödunud nädalavahetusel toimus USA-s The 2022 Open at Tallahassee - DGPT Silver Series Presented by Dynamic Discs, kus võistles väga edukalt ka meie oma Albert Tamm. Juba mängu avapäeval näitas Albert väga head mängu ja seda ka järgmiste päevade vältel. Sellega kindlustades ta endale kindlalt poodiumi kõige kõrgem astme ning ühtlasi ka oma esimese võidu USA-s!

Albert, panid Open at Tallahasse võistlusel kohe esimesel päeval hooga teistest eest minema, kui sa nüüd järele mõtled, siis mis sa arvad, mille pealt tuli? Kas oli enesetunne parem, tegid gameplanis muudatusi või sobis rada lihtsalt sulle väga hästi?

Raske nii öelda. Ma arvan, et selline üle-üldine tunne rajal oli hea ning flow kui selline oli paraja pingutusega, mitte liiga palju, aga mitte liiga vähe. Ja eks trenni ole ka tehtud.

Albert ütleb lisaks, et Open at Tallahassee võit oli tema jaoks väga emotsionaalse tähendusega ja kui ta vaatab tagasi kogu oma teekonnale ja väljakutsetele sellel teel, siis tekitab see ikka väga erilise tunde!


Mis go-to kettad antud võistlusel sulle võidu tõid?

Avavisetel tuginesin palju Trustile, Explorerile ning Ballista Prole. Lähenemistel Harpile ja Justicele. Ja ringis sees - Hard Shield.


Sa oled nüüd päris pikalt juba USA-s olnud, kuuldavasti jääd pikemaks, kauaks ja millal sind eesti võistlustel näha saab?

Eestis ma see aasta ei mängi, kuid juulis tulen Eestisse ja Kassi 12 hüppan ikka korra läbi!


Mis on eelolevatest võistlustest just see võistlus, mida kõige rohkem ootad?

Aasta esimene Major tuleb põnev, sest rada on mega ja kindlasti üks kõvemaid metsa radasid, mida mänginud olen.
Aga eriti ootan DDO’d, kus on mängimas veel palju teisi eestlasi ning siseinfo kohaselt on neil majutus 1.tii lähedal… Seega hakkab juhtuma!


Albert Tamme selle hooaja DGPT tulemused:

34 DGPT - Las Vegas Challenge presented by Innova
28 DGPT - Waco Annual Charity Open presented by Prodigy Disc
66 Discraft presents THE OPEN at BELTON, a DGPT Silver Series Event
36 DGPT - 27th Annual Texas State Disc Golf Championship Presented by Latitude 64
1 The 2022 Open at Tallahassee - DGPT Silver Series Presented by Dynamic Discs

Järgmiseks eelolevaks võistluseks ongi Albertil juba tema esimene Major võistlus - PDGA Champions Cup Presented by Bushnell, mis saab toimuma juba sellel nädalalõpul.

Hoia silm peal ka Alberti Instagrami ja Facebooki kontol!