TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Comdecor: Tooted tõhusaks bränditurunduseks messidel ja näitustel, väliüritustel ja jaemüügis

Comdecor: Tooted tõhusaks bränditurunduseks messidel ja näitustel, väliüritustel ja jaemüügis

Sul on vaja efektseid lahendusi messidele ja väliüritustele ning soovid jaekaubanduses oma brändi paremini eksponeerida? Sul on vaja Comdecori tooteid. Meie tootevalik on mõeldud bränditurunduse tõhustamiseks ja sihtrühmale mulje avaldamiseks. 

  1. Hea tootedisain ja kõrge viimistluskvaliteet teevad meie reklaamstendide kasutamise mugavaks ja muudavad stendid atraktiivseks.

  2. Meie tooteid projekteerides on lisaks välimusele rõhku pandud töökindlusele ja vastupidavusele. See on tähtis, kui vajad toodet pikemaks ajaks või kasutad seda palju.

  3. Graafikaks kasutame palju kangast, sest see on esinduslikum ja graafika vahetus on mugavam.

  4. Suudame laotooteid kohapeal trüki või kiledekoori abil brändida.

  5. Mitmed tooted valmistame kliendi mõõtude alusel, nii on neid lihtne sobitada erinevatesse ruumidesse ja kombineerida olemasolevate reklaamikandjatega.

  6. Mõned lahendused on väga paindlikud – neid saab ringi ehitada ja laiendada. See võimaldab käia sama komplektiga ürituselt üritusele. Ruumi suurus ja kuju ei sea enam piiranguid - vajadusel ostad lisadetaile juurde või jätad üleliigsed jupid koju.

  7. Mobiilsed lahendused annavad sulle kindluse – sa võtad oma messiboksi kaasa ja ei pea lootma, et messikeskuse lahendus sulle sobib. 

  8. Korduvkasutatavad lahendused messidele ja üritustele aitavad säästa raha ja loodust. Kui sa kasutad sama messiboksi raami üha uuesti – säästad raha ja loodust.

  9. Õige toote valik – parima tulemuse tagab õige tootevalik. Meie müügispetsialistid aitavad sul valida õige, sinu vajadustega sobiva toote. 

  10. Me teame, et õigeaegne tarne on ürituste puhul oluline. 

Comdecor

Vii äri meie toodetega uuele tasemele. Meie tooted avaldavad mõju ja suurendavad teie brändi tuntust olenemata, kas esined messil, turundus- või müügiüritusel või vajad paremat nähtavust jaekaubanduses. 

Vaata Comdecori tootekataloogi