TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

EDGF2024 kettakollektsioon “Out of  this World"

EDGF2024 kettakollektsioon “Out of this World"

24.-28. juulini toimus Tallinna Lauluväljakul Euroopa Discgolfi Festival, mis oli Eesti esimene Disc Golf Pro Touri eliittaseme võistlus. Et korraldajad võtsid endale kohe alguses eesmärgiks korraldada midagi täiesti erilist, jätkati sama liini ka ürituse eriketast tehes. Kuigi õigem oleks siinkohal öelda, et erikettaid tehes, sest valmis lausa täiskollektsioon.

Kuna festival toimus legendaarsel Tallinna Lauluväljakul, kus on aastate jooksul kümneid, kui mitte sadu suurartiste esinenud, ja rajagi nimi on The Rockstar, oleks olnud patt seda mitte ära kasutada. Nii sündiski erikollektsioon "Out of this World", mis koosneb viiest erinevast kettast nelja erineva tootja poolt. Ürituse ühe peakorraldaja Silver Leetma sõnul oli kettatehastega lihtne koostööd alustada: "Kõik tootjad tulid meie ideega kiiresti kaasa, sest tegemist on millegi täiesti uue ja erilisega eriketaste maailmas."

Nagu öeldud, koosneb "Out of this World" viiest eri kettast, mis kokku moodustavad rokkbändi, igaühel ainulaadne bändiliige ja muusikainstrument. Vaatame üle, kellest jutt!

Klahvpillimängija Cosmic Keys

Esimene bändiliige, klahvpillimängija Cosmic Keys, esindab müstilist ja avarat kosmost. Innova tehasest väljus ta kolmel erineval kettamudelil: Star Wraith, Champion Toro ja Champion Racer.

Innova Wraith Destroyer Toro Racer European Disc Golf Festival 2024


Kitarrist Orbital Riff

Teiseks bändiliikmeks on kitarrist Orbital Riff, kes viib meid kaugetele galaktikatele oma energilise ja särava mänguga. Tema leiad MVP Neutron Detouri ja MVP Electron Entropy ketastelt.

MVP Entropy Detour European Disc Golf Festival 2024


Trummar Drums from the Deep

Kolmas bändiliige, trummar Drums from the Deep, toob kaasa sügava ja rütmilise helimaailma. Tema on koha sisse võtnud Prodigy Archive 400 kettal. 

Prodigy Archive European Disc Golf Festival 2024


Laulja Starsound

Neljandaks bändiliikmeks on laulja Starsound, kes on bändi vokaalne süda ja hing. Prodigy Fx-3 400 kettal kujutatud karakteri sädelev karisma ei jäta kedagi külmaks.

Prodigy Fx-3 European Disc Golf Festival 2024

Basskitarrist Bass Haze 

Viimasena esitleme basskitarrist Bass Haze'i, kes ilutseb Latitude 64 Grand Honoril ja loob aluse, millele kõik teised mängijad toetuvad. 

Latitude 64 Honor European Disc Golf Festival 2024

Kogu kokku oma bänd või vali oma lemmik!

Nüüd, kui kõik "Out of this World" bändiliikmed on sinu ees, on aeg teha oma valik. Kas tunned tugevat sidet klahvpillimängija Cosmic Keysi salapärase energiaga või eelistad kitarrimängija Orbital Riffi särtsakust? Või äkki kutsub sind trummar Drums from the Deepi sügav rütm? Võib-olla oled laulja Starsoundi särava vokaali fänn või tunned end koduselt basskitarrist Bass Haze'i resoneerivate helide saatel?

Ära lase võimalust mööda ja kogu kokku kogu bänd või vali oma lemmikmuusik! See ainulaadne kollektsioon on saadaval piiratud koguses, nii et tegutse kiiresti ja too kosmiline muusika oma discgolfi mängu.

Let’s rock The Rockstar!