TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Eesti Meistrid 2022 Discgolfis on Kristin Tattar, Rasmus Metsamaa ja Kristjan Liiv

Eesti Meistrid 2022 Discgolfis on Kristin Tattar, Rasmus Metsamaa ja Kristjan Liiv

Sportland Prodigy Elva discgolfipargis selgitati 3.-6. augustil välja Eesti Meistrid discgolfis.

Kui eelnevatel aastatel on meistrid selgitatud välja kahel väga erineva ülesehitusega rajal, siis sellel aastal jäädi paikseks ning kõik neli päeva võisteldi just ainult Elva Discgolfipargis.

Nii FPO kui MPO divisjonis suutsid juba avapäeval ennast teistest ette rebida hetkel maailma absoluutsesse tippu kuuluv Kristin Tattar ning Talviste Meistrivõistluste 1. koht Rasmus Metsamaa. Kui FPO divisjonis oli selline edu ilmselt arvatav, siis MPO divisjonis ei osatud nii suurt edu juba avapäeval küll keegi oodata ja seda just väga tiheda konkurentsi tõttu.

MPO divisjonis võttiski neljanda päeva lõpuks oma esimese Eesti Meistri tiitli vastu Rasmus Metsamaa, tulemusega -30. Teine ja kolmas koht jagati seekord välja ümbermängimises tulemusega -24, kus 2. koha napsas endale Silver Koni Mathias Villota ees.

FPO divisjonis suutis Kristin Tattar hoida oma liidrikohta ning tulemusega Par riputati kaela Eesti Meistri tiitel juba kuuendat korda! Sellel aastal astus poodimi teisele astmele väga stabiilset mängu näidanud Kaidi Allsalu tulemusega +24 ja kolmas koht seekord Keiti Tättele tulemusega +31.

Erinevalt teistest divisjonidest käis MP40 divisjonis nelja päeva vältel tiitli nimel kõva rebimine.
Seeniorite meistriks mängis ennast üllatajana Kristjan Liiv, tulemusega -1. 2. koha võttis vastu Markko Kivi ja 3. koha Rait Saluri.

Discgolf.ee, Eesti Meistrivõistlused 2022, Rasmus Metsamaa

Discgolf.ee, eesti Meistrivõistlused 2022, Kristin Tattar

Discgolf.ee, Eesti Meistrivõistlused 2022, Kristjan Liiv

 

Palju õnne kõikidele võitjatele!

Pildid: Kristjan Noormets