Esimesed Disclandi tähed on selgunud - Heide, Makrjakov x Kruusla

Esimesed Disclandi tähed on selgunud - Heide, Makrjakov x Kruusla

22. oktoobril toimus Disclandis selle hooaja esimene tähtede võistlus ehk Discland Stars #1, millele andsid hoogu Clash Discs, Sportland, Milwaukee, Coca-Cola, Cappy ja Discgolf.ee.

Tegemist oli PDGA C-tier võistlusega, kus mängiti kaks võistlusringi. Suurepärases sügisilmas tüürisid võidusadamasse MA1 klassis Raiko Heide, FA1-s Merit Makrajov ja MA3-s Reivo Kruusla.Tulemusi saad vaadata Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2381578

Ühtekokku osales võistlusel 68 mängijat. Nimesponsori Clash Discsi poolt olid kohal kolm tiimi mängijat Raimo Kimmel, Anthony Enden ja Riho Rogov, kes tutvustasid Clash Discsi valikut. Kõik huvilised said kahe ringi vahel testida erinevaid Soome tootja kettaid.



Võistluse üks korraldajates Ralf Rogov oli positiivselt meelestatud: “Kõik sujus väga hästi. Ilmaga vedas, rada oli väga heas seisukorras ning usun, et kõik mängijaid jäid rahule. Tulemusi vaadates on parandamisruumi kindlasti kõvasti. Discland võib tunduda kaardilt vaadates nagu jalutuskäik pargis, kuid reaalsus on hoopis teine. Järjepidevalt koridoride tabamine ei olegi nii lihtne. Usun, et nii mõnelgi mängijal on soov oma tulemust järgmine kord oluliselt parandada.”

MA1: I - Raiko Heide, II - Heitti Randkivi, III Alex Kalde
MA3: I - Reivo Kruusla, II - Rainer Libeon, III Kaimo Taimre
FA1: I - Merit Makrjakov, II Hanna Marie Ostapenko, III Karolin Roosipuu


Naiste esikolmik selgus peale ümber mängimist, sest kõik kolm naist olid peale II ringi lõpp viigis.Kõikide mängijate vahel loositi peale võustlusringe välja erinevaid auhindu meie toetajate poolt. Suured-suured tänud Sportland Eesti, Discgolf.ee, Clash Discs, Milwaukee ja Coca-Cola.

Tasuta pääsme ehk wild cardi kevadele toimuvale Superstarsile lunastasid endale MA1 Raiko Heide ja Heitti Randkivi. FA1 Merit Makrjakov, Hanna Marie Ostapenko ja Karolin Roosipuu. MA3 võistlusklassis pääsesid Superstarsile Reivo Kruusla, Rainer Libeon, Kaimo Taimre, Mikk Ventsel, Tarmo Pulk, Daniel Mets, Priit Bankier, Martin Abel, Nils Vijard ja Enri Suimets.Disc Golf Metrixi tulemused:
 https://discgolfmetrix.com/2392377

PDGA reitingud: 
https://www.pdga.com/tour/event/64210

Järgmine Discland Stars toimub 19. novembril, millele annab hoogu Prodigy DiscRegistreerimine on avatud Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2394427