Johannes Högberg: Eesti suvised meistrivõistlused võidab sellel aastal Silver Lätt

Johannes Högberg: Eesti suvised meistrivõistlused võidab sellel aastal Silver Lätt

Johannes Högberg #25307 on Team64 veteran, kelle PDGA reiting on 1008. Igapäevaselt tegeleb Johannes Rootsi discgolfitehases Latitude64 meediatiimi juhtimisega. Jälgi Johannest Instagramis.

USA mängijad, kes Sinu arvates näitavad 2k22. aastal erakordset mängu ja miks?

Ricky, Paul ja Eagle näitavad kindlasti tavapäraselt erakordset mängu. Lisaks Matt Orum näitab kindlasti tugevat mängu.

Kes eurooplastest võiks läbilöögi teha ja miks?

Kristin Tattar näitab erakordset mängu! Olen väga elevil, et näha Linus Carlssoni ja Niklas Anttilat USA tuuril. Samuti arvan, et Albert Tammel tuleb Disc Golf Pro Tour-l läbilöögi aasta.

Kes võidab Soome PRO Tour-i, EuroTour-i ja EuroPRO Tour-i ja miks MPO divisjonis?

Vau, see on paras pähkel. Ma usun, et paljud eurooplased proovivad oma õnne 2022. aastal USA-s, seega mul ei ole ausalt öeldes aimugi, kes Euroopasse võistlema on jäämas. Aga ma ennustaksin, et keegi Soomest võidab. :)

Johannes Högberg
Räägime Eesti, Soome ja Rootsi meistrivõistlustest. Kes võidavad MPO divisjoni 2k22. aastal?

Linus Carlsson võidab Rootsi meistrivõistlused, ta on lihtsalt niivõrd domineeriv. Soomega on keerulisem, seal on lihtsalt niivõrd palju häid mängijaid, aga Lauri Lehtinen muutub iga aastaga üha paremaks ja ma arvan, et 2022 saab olema tema aasta. Eesti meistrivõistlused võidab Silver Lätt, sest ta on nii väsinud nägemad Albert Tamme võitmas ja võtab sellega oma kättemaksu.

Hot prospects ehk kes USA ja EU mängijatest teevad suurima arengu?

Vaadake Kevin Kieferi osas ette (sai just Latitude64 sponsorluse) – ta hakkab kindlasti Disc Golf Pro Tour-l 2022. aastal suuri tegusid tegema. Tal on olemas kõik vahendid nende erakordsete tegude ellu viimiseks ja tema esitus läheb iga mänguga aina paremaks. Euroopa mängijatest näeme usutavasti suurimat progressi Keiti Tätte mängus. Tal on palju talenti ja iga DGPT mäng saab tema jaoks kindlasti suurepärane võimalus olema, kust õppida ja oma mängu arendada.

Johannes Högberg
Sinu 3 go to ketast ja miks?

Opto Pure – See on minu ketas lähenemisteks. Ma lihtsalt naudin selle viskamist. Kasutan seda kuni 85-90 meetrini seega leiab see väga palju rakendust.

Opto Explorer – Minu lemmik fairway draiver (kuigi Riveri viskamine on isegi natukene lõbusam, aga Explorerit kasutan siiski enim).

Royal Grand Rive – Ideaalne kogus ülestabiilsust kaugmaa kettas, lendab kaugele ja mulle meeldib selle Grand plastik.