TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Teemu Nissinen: Soome meistriks tuleb Seppo Paju

Teemu Nissinen: Soome meistriks tuleb Seppo Paju

Teemu Nissinen #39696 on Soome üks läbi ajaloo parimaid discgolfareid. Ta on kuulunud Euroopa tippu, töötanud Latitude64 müügimeeskonnas ning tegeleb igapäevaselt Discmania edasimüüjatega. Teemu on edendanud Soome discgolfiskeenet vedades PowerGrip podcasti, kuulunud Team Europa nimekirja ja Soome koondisesse. Jälgi Teemut Instagram

USA mängijad, kes Sinu arvates näitavad 2k22. aastal erakordset mängu ja miks?

2022. aasta saab discgolfis olema äärmiselt põnev aasta ning konkurents muutub üha tihedamaks. Ennustan 2022. aastaks kahte asja: näeme kindlasti rohkem uusi võitjaid, kuid pikemas perspektiivis domineerivad Top 3-s endiselt McBeth, Wysocki ja McMahon.

Kes eurooplastest võiks läbilöögi teha ja miks?

Ootan põnevusega, kas Niklas Anttila, Väinö Mäkelä ja Linus Carlsson suudavad USA-s oma järgmised sammud teha ja USA mängijatele iganädalaselt väljakutseid esitada.

Kes võidab Soome PRO Tour-i, EuroTour-i ja EuroPRO Tour-i ja miks MPO divisjonis?

Seda on äärmiselt keeruline ennustada kuna see sõltub vahetult sellest, kes ja missugustele tuuridele keskendub. Kui parimad Euroopa mängijad panevad põhirõhu USA mängudele, siis näeme kindlasti Euroopas uusi võitjaid.

Teemu Nissinen
Räägime Eesti, Soome ja Rootsi meistrivõistlustest. Kes võidavad MPO divisjoni 2k22. aastal?

Soome – Seppo Paju ja oma kodurajal, Rootsi – Linus Carlsson ja Eesti – Albert “Bazooka” Tamm.

Hot prospects ehk kes USA ja EU mängijatest teevad suurima arengu?

Usun, et näeme USA-s Kyle Kleinil väga erakordset aastat ning ootan väga näha, kuivõrd palju suudab Tuomas Hyytiäinen oma mängu sel aastal arendada.

Sinu 3 go to ketast ja miks?

Minu peamised kettad praegusel momendil:

Putter – Uus P2, see putter on äärmiselt kindel ja sobib praktiliselt igas olukorras, mis rajal tekkida võib.

Keskmaa – Uus C-line Md3, veidi ülestabiilne keskmaa ketas, mida saad usaldada, ka siis kui viskad maksimaalse tugevusega. See uus plastik näeb väga hea välja, on jäik ja suurepärase haardega.

Draiver – Uus C-line FD, väga sirgjooneline lendaja, mis võib lausa päevi hõljuda. Täpne distants ja võid seda üle kogu raja kasutada.

Teemu Nissinen