Kaidi Allsalu In the Bag

Kaidi Allsalu In the Bag

Kui paluda nimetada Eesti parimaid naisdiscgolfareid, siis ei puudu nimekirjast ka kunagi Kaidi Allsalu. Kaidi on viimaste aastate jooksul kirjutanud ennast kindlalt FPO tippude hulka ja seda nii Eesti kui Euroopa mõistes, miks mitte ka kogu maailma mõistes.

Tänavu on Kaidi Eestimaa pinnal haaranud kõik magusamad võidud, seal hulgas Eesti Meistrivõistluste tiitel ja ka Eesti Talviste Meistrivõistluste tiitel. Samuti näitas oma võimeid sellel aastal ka Euroopas, kui alustas hooaega European Pro Touri Kopenhaageni Openi võiduga. Lisaks väga arvestav tulemus Euro Touri etapil Konopistes, European Openil ja Euroopa Meistrivõistlustel. Piilutud sai ka Ameerika poole peale, kus parimaks tulemuseks oli lausa 13. koht Throw Pink Women's Disc Golf Championshipil. 

Veel eelmisel hooajal Trilogy brändidega mänginud Kaidi alustas 2023 hooaega hoopiski Prodigy Disc ridades. Vaatame lähemalt, millised lemmikud Kaidi enda kotti on paigutanud.

M4: "Kui on vaja sirget viset, siis just Isaac Robinsoni M4 on selleks minu kotis ideaalne. Samas kui on vaja anda unhyzeri nurka või lauget hyzerit siis ta hoiab hästi. Väga hea hõljuvusega.

F5: "F5 on minu selle aasta teise poole uus avastus ning suur lemmik. Metsas asendamatu ning alati leiab kasutust. Kõikvõimalike liine on võimalik metsas aretada just selle kettaga."

D3: "D3 400 tuulevaiksemates oludes omab sirget lendu ja temaga saab distantsi visata. Kangemat sorti D2 400 töötab samamoodi tuules, on piisavalt kange kuid samas suudab ka vastutuulega distantsi kätte saada."


Putterid:

Pa3 300 Soft
Pa3 Kevin Jones
Archer Väino Mäkelä
A5 Henar Ruudna
A2 400

Keskmaa kettad:

M4 400g

M4 Isaac Robinson
MX-3 400
MX-1 400

Pikamaa kettad:

F5 500
F5 750

FX-3 400 Kaidi Allsalu
F Model S
D3 400
D2 400
D1 400

 

 

Valiku Kaidi Allsalu Signatuur ketastest leiad SIIT.