Kristin Tattar In the Bag

Kristin Tattar In the Bag

Kristin Tattaril on selja taga suurepärane hooaeg, 2x Maailmameistritiitel, Euroopa Meistritiitel ning suur släm ehk kõigi nelja majori võit 2023 hooajal! Kas oled ka kursis, millised kettad on aidanud kõiki neid suurepäraseid tulemusi sooritada? Piilume Kristin Tattari kotti! 

Grace: "Grace on minu jaoks väga eriline ketas, kuna see on ainuke ketas, millesse armusin kohe pärast paari viset. Uus plastisegu sobib minu kätte väga hästi, mistõttu on seda lihtne usaldada isegi märgades või külmades tingimustes. Lisaks sellele arvan, et Grace on midagi, mida olin Latitude 64 valikust otsinud. Minu jaoks sobib see suurepäraselt pikima distantsi saavutamiseks ja ma ei kujutaks mängu ilma selleta ette!"

Saint Pro: "Saint pro on olnud minu lemmik fairway ketas sellest ajast, kui ma Latitude 64-ga liitusin. Oma hämmastava hõljuvuse ja kergelt kontrollitava kiirusega on see suurepärane relv pikkades metsakoridorides navigeerimiseks, kus on vaja nii täpsust kui ka kaugust."

Moonshine Pure: "Moonshine Purel on mugavalt madal äär kombineerituna hea haakuvusega plastikuga, muudab selle minu jaoks täiuslikuks puttimis putteriks. Pure lennutrajektoor on väga etteaimatav, see on sirgelt lendav ketas, millel on minimaalne hajuvus ja palju hõljuvust. See muudab isegi ringist väljas olevad putid näiliselt lihtsaks!"


Puttimis putter:

Moonshine Pure

Viskamis putter:

Gold-X Pure
Harp

Keskmaa kettad:

Savior
Justice

Verdict
Claymore

 

Fairway kettad:

Saint Pro
Glory
Explorer

Pioneer
Fortress

 

Pikamaa kettad:

Grace
Rive