TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Latitude64 Festival 2k21 - sõidame!

Latitude64 Festival 2k21 - sõidame!

Pikk ootus on läbi saamas ning kätte on jõudnud Latitude64 Festivali nädal. Viiendat aastat korraldatav L64 Festival võõrustab kõiki discgolfareid Jõulumäe Tervisespordikeskuses Pärnumaal, mis on ühtlasi ka võistluse peastaabiks.

Latitude64 Festival

Jõulumäe x Jõekääru x Sindi

Kui kolm esimest aastat toimus festival Otepää ja Kuutsemäe ümbruses, siis eelmisel ja sellel aastal ootab meid taas Jõulumäe. “Kui aus olla, siis Kuutsemäe on ikkagi hinges, aga Jõulumäe võimekus pakkuda majutust mitmesajale inimesele tegi otsustamise lihtsaks. Esiteks kaks väga head ja tehnilist metsarada, mis on disainitud Eesti discgolfi esipaari Silver Lätti ja Kristin Tattari ehk DG Academy poolt - Jõulumäe punane ja kollane ning muidugi ka Pärnu lähedus ning kogu see eelmise aasta vaib,” kommenteeris valikut võistluse peakorraldaja Silver Leetma.

Lisaks mainitud Jõulumäe punasele ja kollasele discgolfi pargile mängitakse sellel aastal ka Jõekääru ning Sindi discgolfi parkides. “Meil on mängijate nimekirjas ligemale 360 nime ning 5 erinevat võistlusklassi. Laupäeval mängitakse kaks võistlusringi ning pühapäeval üks. Reedel on kõikidele osalejate tasuta paarisvõistlus. Festival ei ole PDGA võistlus, sest antud ürituse peamiseks eesmärgiks on tulla ja lihtsalt discgolfi nautida, ilma et peaks iga bougey osas pead vaevama. Mängijate arv tingis selle, et kokku läheb meil põhivõistlusel vaja nelja parki. Jõulumäe oli selles osas no-brainer, HIO-ga koostöös saime loa kasutada Jõekäärut, mida on siin juba aastaid ähvardatud Rail Balticu tõttu kinni panekuga ning neljandaks pargiks pakkus Viljar Rebane eesotsas Albatrossi discgolfiklubiga välja Sindi. Võib julgelt öelda, et Sindi on Pärnumaa üks populaarsemaid radu. Kuna kõik rajad on suhteliselt väikese autosõidu ulatuses, siis selline kombinatsioon meile sobis,” kommenteeris valikut Silver Leetma.

Latitude64 Festival

Nädalamängud x kõrvalvõistlused x players party

Festivali nädal algas täna Jõulumäel DG Academy nädalamänguga kollasel layout-l. Kuna Silver Lätt ja Kristin Tattar viibivad Horvaatias ning valmistuvad USA turneeks, siis viis antud võistlust läbi Marthen Tasalain.

Teisipäeval on Albatrossi klubi ja Sindi kord ning kolmapäeval koguneme taas Jõulumäele. Sedapuhku punasele rajale, kus Eesti koondise kapten Raimo Kimmel korraldab PDGA liigat. Erinevalt teistest nädalamängudest saab antud nädalamängul osaleda vabalt valitud ajal. Ehk rajale saab minna Disc Golf Metrixis kellaaega valides ning kui sobiv arv mängijaid on olemas, siis see võimalus ka tekib.

Neljapäeval korraldab Pärnu discgolfi klubi Hole-In-One nädalamängu Tõstamaal ning reedel koguneme taas Jõulumäele, et maha pidada paarismäng. Põhivõistlus on planeeritud laupäevale ja pühapäevale.

“Tugevamad pojad ja tütred saabuvad Jõulumäele nädala esimeses pooles, kuid põhiline möll toimub meil reedel ja laupäeval. Reedel selgitame Jõulumäel välja Kan-Jami meistrid ning Kaerama käe äkksurma võitja. Vaatame üheskoos Euro2020 Türgi ja Itaalia mängu ning naudime head seltskonda. Laupäeval esineb meile peale võistlusringe Andreas Pall, korraldame Cornhole’i turniiri ning õhtu kulminatsiooniks on taas kord vutt - Belgia ja Venemaa mõõduvõtt. Ütleme nii, et see energia ja mõnus jämm, mis reede ja laupäeva õhtul Jõulumäel toimub on üks peamiseid põhjuseid, miks ma festivali üldse korraldan. Kui sa ei ole varem käinud, siis nüüd on aeg. Õhtut veab legendaarne Anthony Enden ning jutuga võlgu ei jää ka Ranno Rannamäe. Ma arvan, et need kaks nime ütlevad juba piisavalt, et on põhjust, miks kohale tulla,” lisas Leetma.

Latitude64 Festival

5 Latitude64 Festivali soovitust ja meelespead

1. Igat mängijat ootab Jõulumäel players pack, kuhu kuulub festivali ketas, mini ja karastusjoogid. Kettad on meie poole teel ning peaksid saabuma neljapäeval-reedel. Anname teada kui players pack-d on jõudnud Jõulumäele, et neid kõikidele mängijatele jagada. Eeldatavasti saab oma players pack-i kätte laupäeval ja pühapäeval Jõulumäe peastaabist.

Latitude64 Festival

2. Esimesel võistlusringil on lubatud sõbrapuulid. Esimese ringi puuli saab valida Disc Golf Metrixis neljapäeval kell 10:00. Selleks ajaks on võistlusnimekiri lukku löödud.

3. MPO, FPO, MP40 ja MP50 võistlusklassis on veel paar kohta vaba. MA3 võistlusklass on hetkel kahjuks täis. Kes soovib osaleda, see saadab e-maili silver@cdg.ee. MA3 võistlusklassi võib tekkida paar vaba kohta seoses homse ehk teisipäevase PDGA reitingute uuendusega. Mõned MA3 mängijad võivad seetõttu liikuda MPO võistlusklassi.

4. Võistlusradade info ehk caddybook tuleb välja eeldatavalt 8.06. Muudatusi võistlusradadel on minimaalselt. Antud info avaldatakse FB ürituse all.

5. Naudi võistlust ja tutvu uute inimestega. Festival just selleks ongi mõeldud. Stress ja argimured jäta koju, kohtume Jõulumäel! ;)

L64 Festival

Rohkem infot L64 Festivali Facebooki ürituse lehelt: https://www.facebook.com/events/321365762339264

Silver Leetma x Raimo Kimmel x Anthony Enden