TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Legendaarne Tallinna Vanalinna Open pakkus põnevat võistluspinget, suurepärast seltskonda ja rohkelt discgolfi

Legendaarne Tallinna Vanalinna Open pakkus põnevat võistluspinget, suurepärast seltskonda ja rohkelt discgolfi

Laupäeval, 2. septembril toimus Tallinna vanalinna ümbruses iga-aastane oodatud discgolfivõistlus - Tallinna Vanalinna Open, kus kokku mängiti 100 korvi ning rajale pääses ligikaudu 370 mängijat.

Maratonvõistluses võitis meeste klassi Hannes Kurn tulemusega -75 alla PAR-i. Talle järgnesid Marko Narits tulemusega -71 ja Mallor Mettis tulemusega -69. Naiste klassis näitas suurepärast minekut Mirjam Siitsman tulemusega -47 alla PAR-i, teise koha saavutas Kaidi Allsalu tulemusega -40 ning kolmandaks tuli Kaire Tekku tulemusega -34.

Tulemused Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2443017

100-korvilise võistlusringi start anti laupäeva varahommikul. Discgolfikettaid sai lennutada Shnelli, Tornide ja Tammsaare parkides, Ranna, Harju ja Hirvemäe parkidel, Linnahalli ümbruses, Kanuti aias, Rotermanni kvartalis ning Patarei merekindluses.

Võistluse peakorraldaja Ralf Rogov jagas esimesi kommentaare: “Tegemist on kolmanda Tallinna Vanalinna Openiga. Nädal enne üritust jälgisime ilmateadet ja oli suur oht, et ilm tuleb halb. Alguses näis, et paljud osalejad võivad loobuda, kuid meie suureks üllatuseks tuli mängijaid hoopis juurde. Õnneks ilmateade eksis ning võistluspäeval sadas vaid 2 tundi kerget vihma, mitte lubatud 8 tundi.”

“Kolm päeva enne ürituse algust langetasime otsuse viia võistluse algus- ja lõpppunkt Tallink Spa Konverentsikeskusesse. Ainus mure seisnes ruumi vähesuses. Järgmisel aastal püüame selles osas paremini hakkama saada. Aga rääkides võistlusest, siis üldiselt sujus kõik hästi - rada pakkus väljakutseid ning emotsioonid olid positiivsed. Kuna tegu on rahvaspordi üritusega, sooviksin mängijatele meelde tuletada, et alati tuleb arvestada nii teiste mängijate kui ka jalakäijatega. Austagem nii ennast kui ka teisi, nii saame tulevikus korraldada sarnaseid võistlusi,” lisas Rogov.

Suur tänu korraldustiimile - Vaiko Järvile, Riho Rogovile ja Timmo Ordjasele. Samuti tänud kõikidele abilistele - Kert, Priit, Ken, Rainel, Maikl, Arti, Sander, Kristjan, Sanna, Kadilii, Liisu, Mari-Liis, Eleri, Kätlin, Triin ja teised.

Tallinna Vanalinna Open ei saaks toimuda ilma toetajateta - Sportland, Adidas, Nick's, Coca-Cola, Latitude64, Discgolf.ee, Tallink, OpenSky, Viru Keskus, Padel Company ja Silenbooking. Meie lugupidamine ja tänu.

Mõned pildid: https://www.dropbox.com/scl/fo/q5s4z4co4taq0yx99n2ba/h?rlkey=y5ths6u2buet6mve56dqkmu1g&dl=0

Järgmine X-seeria etapp on töös, varsti jagame värsket infot.