TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

EMDGC2023: Nädalavahetus tõi Eestile medalilisa

EMDGC2023: Nädalavahetus tõi Eestile medalilisa

Kohe pärast seda, kui Tallinnas toimunud Euroopa meistrivõistlused discgolfis 2023 oli lõppenud, pakkis teine osa Eesti koondisest kodudes oma kotid ning asuti teele Ungarisse, kus oli algamas 2023 European Masters Disc Golf Championship ehk mastersite (40+) Euroopa meistrivõistlused discgolfis 2023.

Eestit läksid esindama FP40 divisjonist Kaire Tekku ja Triinu Orgla, FP50 divisjonist Heidi Talumaa, MP40 divisjonist Raimo Kimmel ja Rait Saluri ning MP50 divisjonist Eno Juul ja Gunnar Ersto.

Euroopa Meistrivõistluste 2023 pronksikarva medal riputati kaela FP40 divisjonis mängivale Kaire Tekkule, kes juba avapäeval läks võistlust kindlalt juhtima.

Kaire Tekku: "Vaatamata suurele kuumusele nautisin väga Szarvase rajal mängimist. Rada oli väljakutsuv ja mulle rohkete birdie võimalustega, kui liine kenasti tabada. Minu põhiline ketas oli Latitude 64 opto Fuse, millega meeldib mulle hyzer flippida kitsaid tunneleid. Putt oli terve võistluse ajal ilus ja kindel, kuni finaalringi neljanda korvini. Õnneks peale kahte putirallit neljandal ja viiendal, suutsin puti taastada, aga viimasel otsustaval korvil 9 m putti sisse ei õnnestunud panna ja tuli leppida lõpuks kolmanda kohaga. Finaalring oli mulle karm kogemus aga usun, et tulevikuks vajalik."

Discgolf.ee, EMDGC2023, Kaire Tekku

Discgolf.ee, EMDGC2023

Eesti koondise tulemused võistlusel

FP40: Kaire Tekku 3. koht, Triinu Orgla 8. koht

FP50: Heidi Talumaa jagatud 4. koht

MP40: Rait Saluri jagatud 9. koht, Raimo Kimmel jagatud 20. koht

MP50: Eno Juul 16. koht, Gunnar Ersto jagatud 18. koht 

 
Pildid: Eno Juul erakogu, PDGA Europe