TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Must-play võistlused, kus võiksid järgneva kuu aja jooksul osaleda

Must-play võistlused, kus võiksid järgneva kuu aja jooksul osaleda

Maikuu on kohe-kohe juba poole peal ja see tähendab ainult üht - Eesti discgolfihooaeg on täie hooga kohal! Rajad on muutunud juba mõnusalt roheliseks, soojendusdressi saab maha visata ja on aeg oma oskused ette näidata!

Teada on, et parimad võistlused täituvad tundide või lausa minutitega ja kui registreerimise maha magad, siis jääd ilma nii kogemustest, väljakutsetest, aga ka mälestustest, mida su sõbrad veel terve aasta heietavad. Jääb ainult üle kurvalt Metrixit refresh-ida ja loota, et ehk õnnestub järgmisel aastal paremini.

Et sellest suvest parimaid discgolfimälestusi koguda, siis jätame sulle siia väikese spikri, millised võistlused võiksid olla need, kus järgneva kuu jooksul kindlasti osaleda:

22.05. - Kettamaraton Keilas

Discgolfimaratonid on alati kindel valik. Esiteks saab valida sõbrapuule, mis tähendab, et lisaks võistlusmomendile saad veeta ka kvaliteetaega oma parimate discisõpradega. Teiseks esitad endale mõnusa väljakutse, et näha, kui võimekas sa siis tegelikult oled. Kui tavapärased 18-19 korvi on mängitud, kas siis on veel jaksu ka järgnevateks?

Keila Kettamaratonil mängitakse spetsiaalselt antud võistluseks paigaldatud rajal, mille kogupikkus on linnulennult ca 10-12km. Võistlusrada läbib mitmel korral meluala / toitlustuspunkti, kus saab sooja sööki ja joogipoolist soetada.

Keila Kettamartoni osalustasu on 35€, nimi kirja siin: https://discgolfmetrix.com/2028864

Discgolf.ee


28.05. - VORMSI OPEN 2 Powered by EURONICS

Vormsi Open tegi oma debüüdi eelmisel aastal ja ilmselt on üks vähestest võistlustest, mida on nimetatud terve aasta jooksul must-be ürituseks! Nädalavahetus saarel, mis on täis discgolfi, sõpru ja melu - mida veel elult tahta?

Vormsi Open 2 mängitakse 21-korviga ajutist rada Krog No. 14 kõrtsi ja Hullo keskuse ümbruses. Kusjuures mängida saab nii paarismängu kui ka individuaalvõistlust, lisaks õhtusel players partyl mitmed lõbusad kõrvalvõistlused! Loe võistlusest lähemalt siit.

Vormsi Open 2 osalustasu on 35€ ja sisaldab nii paarismängu kui ka individuaalvõistlust! Veel jõuad registreerida: https://discgolfmetrix.com/2021278

Discgolf.ee


11.-12.06 - Latitude 64° Festival 2k22

Latitude 64° Festival... kui sa siiani pole festaril käinud, siis on nüüd küll viimane aeg see viga parandada! Eesti suurimaks, legendaarsemaks ja suve märgilisemaks võistluseks/festivaliks on kindlasti kiujunenud Latitude 64° Festival. Antud võistlus sisaldab endas kõike ja absoluutselt kõike! Saab võistelda, saab mõnusat aega veeta, saab tutvuda uute inimestega, saab laulda-tantsida, saab melu, saab head süüa! Ja seda kõike suure algustähega!

Latitude 64° Festival 2k22 mängitakse kolm võistlusringi Pärnumaa radadel ( Jõulumäe punane, Jõulumäe kollane, Jõekääru, Sindi x Valgeranna) olenevalt divisjonist. Lisaks toimub terve nädala vältel erinevaid kõrvalvõistlusi nädalamängude, PDGA võistluse ja paarismängu näol.

Latitude 64° Festival 2k22 pileti saad endale soetada 40€ eest! Ära enam mõtle ja pane nimi kirja siin: https://discgolfmetrix.com/1909453

Discgolf.ee


17.06. - 24h discgolfi Tallinna Lauluväljakul

Kui Ralf Rogov mõne uue ideega välja tuleb, siis võib kindel olla, et tegemist on hea asjaga! Kes siis pole kuulnud Vanalinna Openist? Ilmselt me kõik!
Aga mis oleks, kui mängiks 24h discgolfi? 17. juunil on sul see võimalus ja seda lausa Tallinna Lauluväljakul!

Mängitakse shot-gun stardiga. Parim tulemus + kõige rohkem mängitud korve. Peale igat läbitud ringi (50 korvi) on mängijal õigus teha väike paus. Nagu kombeks ikka autasustatakse parimaid ning ma pidin lausa ära mainima, et lisaks on palju loosiauhindu!

24h discgolfi tundub võimas! Kas teadsid, et hetkel on Guinnessi rekord ühe inimese käes, kes mängis 24h järjest discgolfi? Mis oleks, kui teeks selle rekordi nüüd kambaga üle?!

24h discgolfi Tallinna Lauluväljakul osalustasu on 40€, registreeri ennast siin:  https://discgolfmetrix.com/2068948

Discgolf.ee


Ära jää hooaja ägedamatest võistlustest ilma, nimi kirja ja kohtume rajal!