Vormsi Open 2 – Teine vaatus

Vormsi Open 2 – Teine vaatus

Nüüd paari nädala pärast, juhul kui ei saabu ootamatult mõnda uut viirusetüve, meie poole ei lenda Iskanderid või kettad ei muutu tuumakatastroofi tõttu ülimalt alastabiilseteks, siis toimub Vormsi Open 2!

Kauaoodatud ja hoolikalt ettevalmistatud võistlus toimub 27.05-28.05 Vormsi paradiisisaarel. Kas sul on kott pakitud, kettad valitud ja praamipiletid juba olemas? Kohe, kui Rohukülas praamile astud, tunned ise, kuidas aeg jääb mõnusasti seisma, mured mandrile ja discgolfi, sõpru ning seiklusi täis nädalavahetus ootab ees.

Vormpsi open, Discgolf.ee

Kirjutan siia natuke, mis seekord Vormsil peale mõnusa saarevaibi sind ees ootab. Maestro Raimo Kimmel käis ja märkis võistlusraja juba maha, sisuliselt on tegu 75% korduva layout-iga eelmisest episoodist, kuid lisandunud on paar täitsa uut rada ja ka mõnda teist rada on meil erinevatel põhjustel pisut tigedamaks sätitud. Rada on reedel 27.05 varahommikust kõigile tutvumiseks avatud - tule hakka aga ennast tippvormi loopima. 12:00 Golf start paarisvõistlusele, õhtul Krogis muhe muljetamine, veidrad puttimis- ja draivimisvõistlused ja meeleolukas players party. Mõlemal päeval juhib Krogis toimuvaid ülesandeid ja lõbusaid õhtuid meie kettahundist konferansjee: Raido Roostalu.

Vormsi Open, Discgolf.ee

Laupäeval täpselt 10:00 algab esimene võistlusring, pärast essat ringi Krogi lõunale ja teise ringiga alustame kell 15:00. Pärast võistlust oled väsinud, aga õnnelik, loed oma „oleks see ja teine alaraud madalamal, too männioks teises kohas ja oleks see ketas kangelt veel 5m edasi skippinud“ mängumuutjad kokku ja lõpuks märkad ka ise, et teine ring oli ka ju pmst astraalselt täiesti -18 vääriline. Seega nüüd väärikal sammul peole edasi. Krogis ootab laupäevaõhtune meeleolukas kava ja saarel lõbutsemine on ikka täiesti teistmoodi kogemus. Lennuväljal viskavad veel pealtvaatajate rõõmuks, põhivõistlusest mitteväsinud võitlejad oma pikimaid draive. Selgitame välja kaugeimad lennud nii naiste- kui meesteklassis. 

Vormsi Open, Discgolf.ee

Vormsi Open, Discgolf.ee

Vormsi Open, Discgolf.ee

Põhivõistluse auhinnafond on meil oodatult uhkem kui nii mõnedelgi mandri kettavõistlustel kokkuliidetuna. Seekordseks auhinnalaua peakatjaks on meil Euronics. Bränd ja nimi, mis otseselt tutvustamist ei vaja eks. Kui vajad veekeetjat, kohvimasinat, uut pliiti või tolmuimejat, satud varem või hiljem Euroncsisse. Ja seda ka tegelikult hästi suure põhjusega, Euronicsi kauplusest leiad alati kogenud ja abivalmis müügikonsultandi, kes sulle teleri ja teleka tehnilised iseärasused selgeks teeb. Nii et kui vajad kodumasinaid või koduelektroonikat, siis mõtle kohe automaatselt juba Euronicsi peale. Nende veebipood euronics.ee on ka keskmisest mugavam kasutada, eks tead seda juba isegi. 

Meie võistlusklasside auhinnad on seekord järgmised. Harrastajateklassi esikoht saab uue külmkapi ja edasijõudnute esikoht rõõmustab tutika televiisori üle. Parim naismängija laupäevasel põhivõistlusel, ehk esikoht saab endale pesumasina (no sest nii lihtsalt on, võime võrdõiguslikkuse teemadel vajadusel ka argumenteerida). Juhul kui keegi ennast puudutatuna tunneb, siis võime klassides ümber tõsta! Kui kodus pole sellisteks auhindadeks enam ruumi, siis alati saad saarele suvila osta ja oma auhinna otse sinna viia. Suur võistlus tähendab suuri auhindu! 

Kohtume juba varsti Vormsil, mõned vabad kohad hilistele registreerujatele meil veel on, ööbimise leiad ka, kui sellega kohe tegeled. Registreeri ennast siin: https://discgolfmetrix.com/2021278

Vormsi Open 2 tänab: Euronics, Surfcafe, Vormsi Vald, Vormsi Õlu, Krog No.14, Discgolf.ee

Jaanus Lõvi - peakorraldaja