TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Raimo Kimmel: Favoriidid, eestlased, mustad hobused – kellel tasub silm peal hoida?

Raimo Kimmel: Favoriidid, eestlased, mustad hobused – kellel tasub silm peal hoida?

Depeche Mode-i „Enjoy the Silence“ aeg sai läbi ja lavale on astumas uued staarid, sest kohe-kohe vallutavad Lauluväljaku discgolfarid tervest laiast Euroopast. Kellel tasub silm peal hoida?

Favoriidid – kindlasti on need Soome koondisest. Pole vahet, kas MPO või FPO. See on puhas minu isiklik arvamus ja sellele võib ja peabki vastu vaidlema. Meestes Niklas Anttila, Daniel Davidsson, Jesse Nieminen, Väinö Mäkelä on kindlasti tugevad favoriidid.

EDGC2023, Väino mäkelä, discgolf.ee


Naistes Henna Blomroos ja Eveliina Salonen on võtnud väikese puhkuse enne Euroopakaid ja laevad oma akud täis, et need putid ikka sisse läheksid. Sama teeb muidugi ka Kristin. Valitseva maailmameistrina, olles veel ilma Euroopa meistri tiitlist, annab ta kindlasti Eveliinale ja Hennale lahingu. Saame näha, kas see needus seekord puruneb või mitte. Needus siis, et Kristin ei ole Euroopakatel neid kahte Soome neiut veel võita suutnud.

Eestlased – Kui Albert puti käima saaks, siis ..., aga Mauri sekkub kindlasti medali konkurentsi ja see saab olema üks ära ütlemata võimas lahing soomlastega. Mauri putt on nii hea, et pani Alutaguse Open-l viimasel ringil, viimasel rajal soomlastele sellised pinged peale, et need tõmbasid kõik avadraivid OB-sse. Nad tahtsid kindlasti olla korvile lähemal kui Mauri, sest muidu oleks jama majas. Kahjuks Alps astus ka sama reha peale. Selline see mäng juba kord on. Seega Mauri toob medali, aga mis värvi, seda hetkel veel ei tea. Ja kindlasti Kristin võtab medali, aga samuti värv ei ole veel teada.

Mustad hobused – Jakub Semerád, Hannes Kurn, Linus Carlsson meestes ja Heidi Laine, Anneli Tõugjas-Männiste naistes. „Save your Tears“, kui see seltskond kappama paneb, siis hoia piip ja prillid.

Discgolf.ee, EDGC2023, Heidi Laine

Discgolf.ee, Jakub Semerad, EDGC2023


Isiklikult loodan, et „Vapruse“ parim vahetusmees Mathias Villota suudab korralikud ringid kokku panna ja öelda pärast mulle „puhka jalga vana, mina olen Liivimaa parim ratsanik“. Aga seda muidugi juhul kui Igor Prins ei ole Mathiasele öelnud, et „laupäeval kell 10 on trenn, õhtul on Nõmme Kaljuga mäng; loobid oma plastikut pärast".

Nii et tulge ja vaadake kogu seda tulevärki lähedalt 16.–19.08.2023 Lauluväljakul. Usun, et ei pea kahetsema.


Fotod: Joosep Martinson