Team 64 Eesti 2023 hooaja nimekiri on kinnitatud!

Team 64 Eesti 2023 hooaja nimekiri on kinnitatud!

Kuigi 2022 aasta hooaeg on veel käimas, siis ettevalmistused järgmiseks hooajaks on täies hoos! Team 64 Eesti ridades oli suuri ja võimsaid õnnestumisi ja meil on hea meel, et oleme jällegi andnud tuule tiibadesse mitmetele andekatele mängijatele!

Igasugused põnevad liikumised on toimunud ja Team 64 Eesti 2023 hooaja nimekiri on kinnitatud!

Team 64 kaptenina jätkab Euro Touri valitsev kuningas ja tiimide Maailmameister Marko Narits #63170 - PDGA reiting 949. Marko on suutnud sellel hooajal mängida kaasa 18 PDGA võistlusel!

Marko kotist leiab järgmised kettad: Macana Medium, Slammer Hard, Anvil Vip, Justice Lucid, Fuse Opto, Gobi Opto-G, Verdict lucid-X, Jade Gold, Sapphire Opto, Musket Opto, Evader Lucid, Ballista Pro AIR, Ballista Pro Gold, Rive Orbit Grand Silver Lätt Signature ja Ballista Pro Opto-X Albert Tamm Signature.


Discgolf.ee, Marko Narits, Team 64
Foto: Celin Lannusalu

Naisi jääb Team 64 esindama sellel aastal Euroopas jälje maha jätnud Maria Liivamägi #107297 - PDGA reiting 883, PDGA võistlusi sellel hooajal 14!

Kindlateks relvadeks Maria kotis on osutunud: Pure Medium, Opto-X Pure, Harp Medium, Lucid-X/Lucid Ice Suspect, Lucid Ice Justice, Opto Claymore, Opto Falchion, Opto Sapphire, Gold Orbit Saint Pro, Lucid Raider, Lucid Evader, Vip Air Sword ja Opto Havoc.



Discgolf.ee, Maria Liivamägi, Team 64
Foto: Celin Lannusalu


Kõige mõnusam mees Vastseliina metsade vahelt - Erki Alliksoo on jällegi kindlalt tiimi ridades! Erki Alliksoo #100345 - PDGA reiting 953 ja võistlusi 12!

Kui sa viskad nagu Erki, siis ei tohiks kotist puududa järgmised pillid: Medium Marshal, Krissu Pure, Medium Harp, Fuzion Suspect, Fuzion Truth, Grand Trust, Retro Anvil, Lucid Justice, Grand Glory, Opto Pioneer, Vip Ahti, Vip-X Fortress, Fuzion Defender, Lucid Defender, Ricky Enforcer ja Silver Lätt Orbit Rive!



Discgolf.ee, Erki Alliksoo, Team 64
Foto: Celin Lannusalu

 

Kõikide Defenderite isa - Hannes Kurn!
Hannes Kurn #130745 - PDGA reiting 986, võistlusi hooajal 9!

Lisaks Defenderitele leidub Kurni kotis veel ka: Opto Havoc, Vip Ahti, Tournament Ahti, Vip Fortress, Gold-X Explorer, Saint Pro, Lucid Truth, Fuzion Verdict, Vip Anvil, Fuzion Suspect, Krissu Pure, Burst Medium Harp, Hard Harp, Glimmer Harp, Medium Keystone.


Discgolf.ee, Hannes Kurn, Team 64
Foto: Hannes Kurn Instagram

Uue hooaja uueks liikmeks on Silver Läti väikevend - Allan Kask! Kindlasti on mitmed discgolfarid Allanit rajal kohates leidnud ennast mõttelt, et kas tõesti Silver Lätt isiklikult?! Aga ei, hoopis meie Allan Kask, kes oma sarnase välimuse ja skillide poolest võib tõepoolest aeg-ajalt meenutada meie Eesti esik forevirtuoosi!
Allan Kask #121962 - PDGA reiting 962, sellel hooajal PDGA võistlusi kokku 14!

Kotist leiab hetkel sellised kettad: Emac Judge, Opto-x V1 Pure, Opto Mercy, Fuzion Suspect, Tournament & Medium Harp, Lucid Ice Justice, Lucid-X Verdict, Fuzion & Fuzion Burst Verdict, Lucid Truth, Lucid Claymore, Opto Explorer, Orbit Felon, Orbit SaintPro, Gold Burst Saint Hybrid, Tournament Fortress, First Run Grace, Fuzion & Lucid-X & Lucid Ice Raider, First Run Rive, Orbit Rive, Opto-X BallistaPro, Gold-X BallistaPro.


Discgolf.ee, Team64 Eesti, Allan Kask
Foto: Marika Salmi Photography

Tiimiga on liitunud ka Eesti discgolfimaastiku üks töökamatest mängijatest - Kaire Tekku!
Kaire on musternäidis mängijast, kes võtab endale sihi, näeb kõvasti vaeva ja saavutab oma eesmärgi ja seda väga kiiresti! (loe: kõigest aastaga) Just nimelt! Kaire on küll ultimatefrisbee taustaga, aga discgolfiga hakkas tegelema kõigest aasta tagasi ning selle lühikese aja jooksul on Kaire suutnud tõusta PDGA reitingu järgi Eesti naiste Top 10 hulka!

Kaire Tekku #196237 - PDGA reiting 874, PDGA võistlusi sellel hooajal kokku 7!

Kaire kotist leiab järgmised kettavalikud: Judge Emac, Harp Vip, Compass Gold, Trust Grand, Trident Ice Opto, Evader Air/Opto, Explorer Gold, River Opto, Jade Opto, Sapphire Opto, Sword Opto, Escape Orbit, Grace Grand, Saint Pro, Ballista Gold, Trespass Air.

Discgolf.ee, Team64 Eesti, Kaire Tekku

Foto: Celin Lannusalu

Meie discgolfi tulevikku kujundavad ennekõike noored ja on oluline, et need andekad noored saaksid hea tiiva alla juba maast ja madalast! 
Team 64 Eesti on leidnud endale uue pesamuna, kelles näeme tugevat potentsiaali ja seda ka suurtes tegudes - Björn Marrandi! Kes veel siiani Björni pole kohanud, siis tunned ta ära punase kaabu järgi! Stiilne värk! 

Björn Marrandi #180865 - PDGA võistlusi sellel hooajal lausa 17!

Björn on Trilogy ketastega alles tutvumas, aga kindlateks lemmikuteks on hetkel osutunud Silveri Orbit Rive, Tyyni Pure, Lucid Ice Defender ja Lucid-X Verdict.

Discgolf.ee, Team 64 Eesti, Björn Marrandi

Foto: Rael Valla mängude FB

Kõik vasakukäelised rõõmustage, sest Team 64 Eesti tervitab avasüli oma meeskonnas pikkade vasakukäe tagurijoonte spetsialisti ja alati fokuseerunud Marianne Musta! 

Marianne Must #167205 - PDGA võistlusi sellel hooajal 9!

Marianne on hetkel katsetamas mitmeid uusi kettaid ja hetkel võib tema kotist leida: Medium Pure, Opto-x Pure, Classic Blend Warden, Lucid Ice Suspect, Moonshine Harp, BT Hybrid Anvil, Opto Claymore, Royal Grand Trust, Lucid Verdict, Lucid Justice, Fuzion-x Maverick, Fuzion Evader, Lucid Evader, Gold Burst Saint, Gold Orbit Saint Pro, Lucid Getaway, Fuzion Orbit Felon, VIP Fortress, Grand Orbit Grace, Fuzion Enforcer, VIP Adder ja Grand Rive.

Discgolf.ee, Team64 Eesti, Marianne Must

Foto: Celin Lannusalu

Team 64 Eesti uue hooaja nimekirja sulgeb hetkel Keiro Jõgisalu!
Keirot oleme mõnda aega juba jälginud ja võime rahus öelda, et mees teeb õiget asja! Sellel hooajal võis Keirot näha ilmselt kõikidel olulisematel võistlustel Eestis ning raamatus on ka 4 Euro Touri etappi üle Euroopa! 

Keiro Jõgisalu #128887
- PDGA reiting 971, PDGA võistlusi sellel hooajal 14!

Keirot võib näha viskamas järgmiste ketastega:
Team Warden! (classic blend puttimiseks ja viskamiseks classic, hybrid ja lucid-x). Orbit Slammer, Soft ja Medium Harp, BT hybrid Anvil, Opto Mace, Fuzion-x Maverick, Lucid Evader, Opto-x Glimmer Explorer, Orbit ja Lucid-x Felon, Orbit Grace, Fuzion Enforcer, Orbit Rive ja Lucid Defender.

Discgolf.ee, Team64 Eesti Keiro Jõgisalu
Foto: Margit Kurvits