Discland x Discgolf.ee discgolfi- ja vabaajakeskus asub Tallinnas Harku järve ääres

Discland x Discgolf.ee discgolfi- ja vabaajakeskus asub Tallinnas Harku järve ääres

Suve alguses laienes Discgolf.ee oma tegemistega Harku järve äärde Paldiski mnt. 124b aladele aka. Disclandi. Keskusele tehti kosmeetilised muudatused ja avati Prodigy PRO-shop, mille valikust leiab eelkõige Prodigy tooteid, aga ka näiteks Trilogy, Discrafti ja Clash Disci tooteid.

Discgolf.ee, Discland

Majas sees on avatud ka treeningsaal, kus toimuvad trennid esmaspäevast reedeni ja seda mitmes grupis. Treenereid jätkub meile lausa 5, esmaspäeviti tegeleb eelkõige noorte ja naistega Maria Liivamägi ning segatrenniga Raimo Kimmel. Teisipäeviti ja kolmapäeviti askeldab trennilistega Rasmus Metsamaa, neljapäeviti Henar Ruudna ning reedeti käib meil külas Kristo Raik.

Lisaks eelnevale asub Disclandis ka 15. korviline discgolfirada - Prodigy Tallinn Discgolfi Park, kus toimub iga nädal erinevaid võistlusi nädalamängude näol: esmaspäeviti paarismäng, teisipäeviti topsijaht, neljapäeviti nädalamäng ja reedel saab tulla kiirele ringile ja lõunapausile kohaselt ka ampsu teha. Kuna praegusel aastaajal on õhtud juba pimedad ja nädalamängud kipuvad pimeda peale jääma, siis Disclandis seda muret pole, sest kogu rada on valgustatud. Seega, kui mujal on juba pime, siis Disclandis jätkub mängurõõmu pikemaks.

Discland x Discgolf.ee discgolfipark on avatud E-P 10-20-ni. Discgolfipark on tasuline, päevapilet maksab 3€. Kui sooritad esinduspoest ostu, siis samal päeval on rajal mängimine tasuta. Soovi korral saab soetada ka nädalapileti 9€ ja kuukaardi 15€.

Discgolf.ee, Discland

Korraldame Disclandis ka erinevaid grupikoolitusi, mis on väga populaarseks saanud just erinevatele ettevõtetele firma ürituste näol. Samuti on oodatud aktiivsed sünnipäevad nii keskuses sees, discgolfipargis kui ka footgolfi rajal. Soovi korral on võimalik discgolfi- ja footgolfi rada rentida, kus osaliselt või terve park on ainult teie ürituseks broneeritud. 

Discgolf.ee, Discland, koolitused

Discgolf.ee, Discland, Rajal ainult naised

 Kohtume Disclandis!

Soovid personaalset pakkumist, siis palun võta meiega ühendust: discland@discgolf.ee või telefonil +372 50 27 786.