USA check-in #1: Tattar, Tätte, Lätt, Tamm, Arak - ehk kuidas viiest sai 10 ja peaasi et Nikkoga ühte puuli ei satu

USA check-in #1: Tattar, Tätte, Lätt, Tamm, Arak - ehk kuidas viiest sai 10 ja peaasi et Nikkoga ühte puuli ei satu

Kristin Tattar - 3 võistlust, Memoriali 1. koht. Las Vegas'es ja Waco's poodiumil.
Keiti Tätte - 2 võistlust, Memoriali 8. koht seni parim
Albert Tamm - 2 võistlust, Waco 28. koht seni parim
Silver Lätt - 3 võistlust, Memorialil 46. koht seni parim
Anna-Grete Arak - 2 võistlust, Memoriali 13. koht, Surf City Open 2. koht

USA check-in’i toob teieni Indrek-Eliel Tambek.

Indrek-Eliel Tambeku kommentaar: "Neljapäeval, 17. märtsil võtsin videkõne kaudu ühendust kõigi meie nelja Latitude 64 pro-mängijaga. "Pane ketas topsi" grupist tuli loetud tundidega ohtralt sisendit temaatika osas ja kuigi kaugeltki kõike ei jõudnud jutuks võtta, siis omajagu muljeid saime eestlastelt vahetult enne Belton Open Silver Series etappi siiski kätte! Mis on senised emotsioonid, kas ja kes on konkurentidest üllatanud, mitu ketast Texase jõgedes on, kellega koos hängitakse ja kuidas visata eagle'eid?!"

"Lubasin Kristinile, Silverile, Keitile ja Albertile 5-minutilist välk-intervjuud, aga ei raatsinud alla 10-minutilise jutuajamise mängija kohta siiski piirduda. Kuna esimsed kolm olid ühes kohas koos ja vahetult peale intervjuu lõppu ei suutnud ma salvestist kusagilt oma arvutist üles leida, siis käis seest läbi must masendus - kõik planeerimine, testimine ja jutuajamine sai asjata! Siiski ei! Seekord alistus tehnika minule, mitte vastupidi - pidasin väikse palve, murdsin lahti Zoom'i programmi koodi, hüppasin Kassi tänaval lakke nagu kassid seda teeksidki ja sain väärt jutuajamise täies mahus kätte."

"Kui pro-discgolfaritega olid jutuajamised tehtud, siis võtsin kiirelt ühendust ka ühe vahva eesti harrastus-discgolfariga. Anna-Grete Arak koos oma kuti Reio Sillaga on ka USA's tuuritamas ja on Disclandi toetuse läbi näitamas vaprat eeskuju kuidas ameerikamandri vallutamine saab kõigile jõukohane olla! Head vaatamist," lisas Tambek.