TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

VIDEO X KOKKUVÕTE I X11 Tallinki laeval Romantika - 265-meetrine roller

VIDEO X KOKKUVÕTE I X11 Tallinki laeval Romantika - 265-meetrine roller

Eelmisel nädalavahetusel toimus unikaalne discgolfivõistlus Tallinki laeval Romantika, mis on juba praegu kujunemas üheks kõige meeldejäävamaks discgolfivõistluseks Eestis. 

Tallink Romantika X11 tulemused leiad Disc Golf Metrixisist: https://discgolfmetrix.com/2815151

Mehed: Mauri Villmann -129, Rasmus Metsamaa -125, Tõnis Soppe -121

Naised: Ly Teder -75, Teele Toomsalu -67, Maarja Soasepp -61

Ürituse peakorraldaja Ralf Rogov kirjeldas Tallink X11 võistlust kui üht ägedamat ja samas keerulisemat sündmust, mida ta on korraldanud. Erinevalt tavapärastest võistlustest nõudis see üritus osalejate sünniaegade kogumist ja koordineeritud kogunemist, et kõik mängijad saaksid ühiselt laevale minna. "See muutis ürituse natuke ametlikumaks," märkis Rogov.

Hommikul, kui mängijad laeva juures kogunesid, valitses elevus. Rogov naljatas, et seljakottidega mängijate kogunemine meenutas justkui 250 immigrandi saabumist. Võistlus ise kulges sujuvalt, hoolimata väikesest ootamisest 8. tekil, kus mängijad said harukordse võimaluse visata 265-meetriseid rollereid laevas.

Laeva kapten Mark Kask oli üritusest vaimustuses ja uuris juba järgmise sündmuse toimumisaega, lubades järgmisel korral laeva liikuma panna.

Võistluse peakorraldaja tänas kõiki, kes aitasid X11-e korraldada, sealhulgas Ats Jõgi, Janar Juht ja kapten Mark Kask. Samuti kiitis ta oma meeskonda Tallinkis, nimetades neid  "heas mõttes huludeks". Meeskonda kuulusid Vaiko Järvi, Maikl Tammik, Riho Rogov, Tõnis Soppe, Timmo Ordjas, Kätlin Ordjas, Oscar Tirman, Sander Ivarinen, Sanna Nõmm, Kadilii Vellend, Silver Leetma, Maria Liivamägi, Mari-Liis Joa, Pertti Prits ja paljud teised.

Üritust toetasid mitmed olulised partnerid, sealhulgas Sportland, Latitude 64, Dynamic Discs, Nick’s, Coca-Cola, Adidas, Print24 ja Discgolf.ee.

Rogov lõpetas teatega, et järgmine suur sündmus toimub 2024. aasta 20. jaanuaril T1 kaubanduskeskuses, kus uus vabaajakeskus lisab kindlasti vürtsi järgmisele X-seeria võistlusele.

T1 võistluse registreerimine on avatud Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2820080