Discgolfarid vallutasid Kalev SPA veekeskuse - püsti pandi 10-korviga pop-up discgolfipark

Discgolfarid vallutasid Kalev SPA veekeskuse - püsti pandi 10-korviga pop-up discgolfipark

30. detsembril toimus Kalev SPA-s discolfivõistluste seeria X hooaja lõpetamine. Eneli Jefimova ja teiste Eesti tippujujate koju püstitati 10-korviga pop-up discgolfipark, mida tuli kõikidel mängijatel läbida 4 korda. Kokku osales tänuüritusel ligemale 80 discgolfarit.

Tallinna vanalinnas asuv Kalev Spa on üks Põhja-Eesti suurematest veekeskustest. Auväärse ajalooga ujulast, mis avas oma uksed esimest korda juba 1965. aastal, on tänaseks saanud mitmekülgne veekeskus, mis pakub sauna- ja veemõnusid igas vanuses ning erinevate eelistustega külastajatele.



Võistluspargi ülespanekul oli arvestatud ohutuse ja teiste veekeskuse külastajatega. Kettaid sai lennutada läbi duššide ja veetakistuste, ronida kõige kõrgema veetoru trepist üles, teha seal mõned putid ja siis torust alla lasta. Kirsiks tordil oli vette puttimine, sest üks discgolfikorv asus esimese ujumisraja vee all. Peale vahvat discgolfielamust sai nautida Kalev SPA erinevaid teenuseid, eesotsas Saun-Oaas 18+ kompleksiga.

Asukoht: SALASTATUD! Toompea, ujula, ööklubi või teater?

Kõik võistlejad kogunesid laupäeval kell 13:15 ööklubi Veenuse ette, sest X-seeria asukoht oli sellel korral salastatud. Salapärane kiri korraldajalt palus kaasa pakkida 4 asukoha varustuse - Toompea, ujula, ööklubi ja teater. Kuigi Kalev SPA on Mere puiestee 1 maja eest kettaviske kaugusel, siis enamik mängijatest võistluspaiga asukohta ära ei arvanud.

"Salapärane ja erakordne asukoht - Kalev SPA," kommenteeris võistluse peakorraldaja Ralf Rogov ettevalmistusprotsessi. "Pakkusime kõikidele osalejatele välja neli võimalikku asukohta. Eesmärk oli "vett segada" ja kasvatada ootus- ning üllatusmomenti. Usun, et see õnnestus täielikult, sest Kalev SPA oli üks viimaseid kohti, mida oodati. Puhtalt sellepärast, et veekeskuses discgolfi pole varem mängitud ja see idee teostusena tundub pigem keeruline kui kerge. Olen ürituse toimumise asukoha ja formaadi üle väga õnnelik."



Kalev SPA, veekeskuse külastajad ja kõik discgolfarid - aitäh

"Tahaks täna tänada kõiki Kalev SPA inimesi ja külastajaid, kes olid väga mõistvad ja abivalmid. Samuti mängijaid, kes suutsid tagada ohutuse. Selliseid võimalusi ei teki tihti, aga kui suurelt unistada, siis võivad unistused teoks saada. Kalev SPA on X-seeriate osas kindlasti legendaarne asukoht ja midagi täiesti uut. Kuna võistlusele pileteid ei müüdud, jagati kutseid ja eelistati mängijaid, kes on korduvalt oma panuse kohalolekuga X-seeria sariüritusesse teinud, siis see oligi meie poolne kingitus kogu meeskonnale, meie tulihingelistele fännidele, toetajatele ning ka discgolfiklubi Five Underile, kes on X-seeria aegade algusest olnud paadis," lisas Rogov.



Järgmist X-seeriat võõrustab 20. jaanuaril T1 Keskus

Gurmee-putiliiga toob mängijad taas kord T1 kaubanduskeskuse koridoridesse, katusele, batuudikeskusesse, erinevatesse poodidesse, uusi rentnike ootavatele pindadele, eskalaatoritele, ventilatsiooniruumi, vaaterattale ning Baltikumi suurimasse erootikapoodi Hot Lips.

Kirsiks tordil on T1 3-korruse vabaajakeskus, mis eelmine kord oli remondis. Võistlus toimub 20. jaanuaril, osalemiseks tuleb tasuda osalustasu ning panna ennast kirja Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2820080