Keiti Tätte In The Bag

Keiti Tätte In The Bag

Keiti Tätte jätkab koostööd Latitude 64 ka 2024 aasta hooajal. Kuigi Keiti pole veel oma 2024 hooaja kalendrit avaldanud, siis kuuldavasti saame uuel hooajal Keitile suuresti kaasa elada Euroopa pinnal ja kindlasti ka meie oma riigisisestel võistlustel. Vaatame lähemalt, milliseid kettaid võime leida Keiti Tätte kotist.

Swan - "Üks kõige pikaaegsemaid kettaid minu kotis. Joonistab tagantkäega hyzerist välja visates minu jaoks kõik eestkäe liinid ära, ehk siis lendab otse ning lennu lõpus pöörab paremale. Väga usaldusväärne ja hea hõljuvusega ketas."

Saint Pro - "Ka üks väga ammune ketas minu kotis. Väga etteaimatava lennuga ketas. Viskan nii vanemaid väljalaskeid, mis kalduvad paremakäelise tagantkäe viske puhul lennu lõpus alati paremale või siis uued Kristin Tattari signatuur väljalasked, mis on stabiilsemad ja minu jaoks lendavad terve aja sirgelt."

Sapphire - "Mulle hakkas Sapphire kohe meeldima, kui ta mõned aastat tagasi välja tuli. Mulle meeldib, et ta on tavapärasest draiverist natukene kergem, seega tunnen, et teda on kergem visata ning ta hõljub väga hästi. Hoolimata väiksemast ketta kiirusest saan temaga head distantsi visata, kuna ketas teeb korraliku hyzerflipi. Samuti kasutan väga palju enda signatuur väljalaset, mis on palju stabiilsema lennuga ja tean et ta lendab küll sirgelt, kuid tagantkäega visates kaldub minu jaoks lennu lõpus siiski vasakule tagasi."


Putterid:   

Medium Shield
Soft Swan
Medium Pure


Keskmaa kettad:

Hard Harp
Hybrid-X Suspect

Recycled Core
Gold Claymore
Lucid Verdict

Fairway kettad: 

Opto Maul

Gold Saint Pro
Gold Explorer

Grand Honor

Pikamaa kettad: 

Opto Sapphire 
Grand Grace
Grand Rive
Opto-X Recoil