X-seeria jätkus edukalt T1 keskuses – osales 225 mängijat

X-seeria jätkus edukalt T1 keskuses – osales 225 mängijat

Eelmisel nädalavahetusel kogunes T1 keskusesse 225 discgolfarit, et osaleda järjekordsel põneval X-seeria võistlusel. Võrreldes eelmise aasta üritusega olid mitmed korrused saanud märkimisväärseid uuendusi, mis andsid sündmusele uut värskust ja uudsust.

"X-seeria on saanud endale korraliku fännibaasi ning mitmed põnevad asukohad on võtnud meid avasüli vastu. T1 keskus on kindlasti üks nendest kohtadest, kuhu tahame kindlasti tagasi tulla, sest hea on teha koostööd inimestega, kes väärtustavad discgolfi ja discgolfareid," oli tänulik võistluse peakorraldaja Ralf Rogov.

"Sellised võistlused saavad teoks ainult tänu toetajatele ja koostööpartneritele ning ajas on see nimekiri korralikus kasvutrendis. Sügav kummardus Skyparki, Terranova, Sportlandi, Hot Lipsi, Monki, Vehklemisklubi Le Glaive-i, Ronimis Ministeeriumi, Cinamoni ja loomulikult T1 ees," lisas Rogov.

Puttimine selgeks - kümne seest kõik sisse

Sel aastal olid talvised X-seeriad pühendatud puttimisele, mida vürtsitasid erinevad "vimkad". Hea tuju saatel läbiti kaks korda 50-korviga T1 võistlusrada. Autasustamise eel tänas korraldaja kõiki naismängijaid lilleõitega, luues sündmusele meeldiva ja positiivse atmosfääri.

Tulemused Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2820080

Naised:

  1. Kaidi Allsalu
  2. Eve Maido
  3. Maarja Soasepp

Mehed:

  1. Mauri Villmann
  2. Tõnis Soppe
  3. Rasmus Metsamaa

Lisaks auhinnatseremooniale olid õnnelikud võitjad ka paljude loosiauhindade omanikud. Oma panuse andsid Latitude 64, Discgolf.ee, Sportland, Terrex adidas, Ronimis Ministeerium, Cinamon, Skypark, Coca-Cola ja SpokersBowls.

T1 X-seeria tõid teieni Timmo, Riho, Kert, Eleri, Rainel, Tõnis, Sander, Triin, Sanna, Kadilii, Keidi ja Maikl.

Järgmine X-seeria toimub 4. veebruaril Kultuurikatlas

Pane nimi kirja DGM-is: https://discgolfmetrix.com/2830425