Indrek-Eliel Tambek X EHMV blogi: Miks üldse jätkata? (3. ring Pühalepa)

Indrek-Eliel Tambek X EHMV blogi: Miks üldse jätkata? (3. ring Pühalepa)

Miks üldse jätkata? - see küsimus on mitmeile kettagolfaritele ilmselt tuttav kas öeldud sõnana või kogetud emotsioonina. Nii vähe kui mina olen spordialaga tegelenud, siis on märgata ka neid, kes peale ebaõnnestunud võistlust lausa kogu oma koti koos kõigi kodunurgast leitavate ketastega müüki panevad!

Aga küsimus on aus ja miskipärast tean juba päev peale praktiliselt täitsa viimaste sekka jäämist, et tahan täiega jätkata! Vastuse miks-küsimusele pean juba selle tahte enda seest välja otsima. Täna on ehk seda ka lihtsam teha kui mõne võimaliku tuleviku pettumuse järel - mu tervis, millele viitasin ka 2.ringi blogis, vedas mind lihtsalt alt ja kõige kahjum ongi see, et ei saanud oma esimest Harrastajate ülemaalist võistlust täiel rinnal nautida. Õhinapõhisusest jätkus täpselt treeningringiks ja esimeseks võistluspäevaks, aga seejärel andis ütlemata kehv uni, auto - ja toakonditsioneeridest saadud kurgukülmetus ja jalgpallist saadud kaelatrauma kokku sellise kurnatuse, et jäin lahingule alla. Eilse puuliga viimast ringi läbides kordasin oma peas vaid ühte mõtet - "keep the 1000 rated attitude" ja eirasin korduvalt keha edastatud soovi DNF teha. Tänan isiklikult julgustavaid sõnu lausunud Oliver Sõgelit ja Rando Sillakut.

Tunnen et discgolfil on minu vaikselt-juba-keskea-kriisile-läheneva spordihinge jaoks veel pikk lugu rääkida. Täna aga liiga pikaks ei lähe ja tahan õnnitleda oma disvisjonide võitjaid Tanelit, Keni, Jenniferi, Kadit, Sandrit ja Martinit! Lisaks eriliselt hea meel viimase hetkeni FA3 esikoha pärast heidelnud Tiina Ollema pärast, kellega koos oli au ka üks treeningring teha ja 1000-se attitude'iga Meelis Visti üle, kes MA2 klassis poodiumil lõpetas.

Tiina Ollema

Vahva oli tagasiteel praami peal vahetada mõtteid ühe teise Meelisega - Leib Meelisega Tallinnast. Nii mõndagi oli kõrva taha panna 4 aastat mänginud harrastaja kogemustest ja sellestki, kuidas amatöörtasemel tervisehädadega hakkama saada. Praamilt maha astudes jagasime viimase asjana oma Hiiumaal kõige paremini õnnestunud viskeid ja mõlemad mainisid esimese asjana seda, millega väidetavalt otsustatakse võitjad ja kaotajaid - putti. :)

Läksin kogemustest ja discirahva melust osa saama? Parema enesetunde puhul oleks rohkematki näha või kuulda saanud, aga esimeseks kogemuseks piisas küll! Piisavalt taastumist, piisavalt platsitrenni, piisavalt tip'e radadel ja mujalgi kohatud kaasvõitlejatelt, ning piisavalt nautimist, ning lugu jätkab enda kirjutamist - ka peale EHMV2021 blogipostitusi.

Fotod: Rando Sillak x Tiina Ollema Instagram.