Järgmised Disclandi tähed on selgnud: Rohi, Aadusoo x Rauba

Järgmised Disclandi tähed on selgnud: Rohi, Aadusoo x Rauba

19. novembril toimus järjekordne Discland Stars, millele andsid hoogu Prodigy Disc, Sportland, Milwaukee, Membo.ee, Coca-Cola, Cappy ja Discgolf.ee.

Tegemist oli PDGA C-tier võistlusega, kus mängiti kaks võistlusringi. Kui eelmine kord tervitati meid kauni sügisilmaga, siis seekord pani kõiki 75 võistlejat proovile ootamatult saabunud talv oma miinuskraadide, tuule ja lumega. Tuulekülma oli lausa -12 kraadi! Ilmaoludest suutsid maksimumi seekord võtta MA1 klassis Marek Aadusoo, FA1-s Helerin Rohi ja MA3-s Indrek Rauba.

Discgolf.ee, Discland Stars

Discgolf.ee, Discland Stars

Discgolf.ee, Discland Stars

Tulemusi saad vaadata Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2394427

PDGA reitingud: https://www.pdga.com/tour/event/64713

MA1: I - Marek Aadusoo, II - Sören Vetevool, III Arto Aro
MA3: I - Indrek Rauba, II - Martin Abel, III Priit Zoova
FA1: I - Helerin Rohi, II Angelika Rannaoja, III Viktoria Kossenkova

MA1 esikoht selgus peale ümber mängimist Marek Aadusoo ja Sören Vetevoolu vahel. 2. koha ümbermänguks läks aga MA3 divisjonis Martin Abel ja Priit Zoova vahel.

CTP auhinna napsas endale seekord Helen Kopli, kui parkis oma avadrive 16. rajal 55cm peale.

Discgolf.ee, Discland Stars, Helen Kopli

Kõikide mängijate vahel loositi peale võustlusringe välja erinevaid auhindu meie toetajate poolt. Suured-suured tänud Sportland EestiMembo.ee, Discgolf.eeProdigy DiscMilwaukee ja Coca-Cola.

Discgolf.ee, Discland stars

Discgolf.ee, Discland Stars


Discland Stars, Discgolf.ee

Discgolf.ee, Discland Stars

Discgolf.ee, Discland Stars, Membo.ee

Tasuta pääsme ehk wild cardi kevadele toimuvale Superstarsile lunastasid endale seekord MA1 Marek Aadusoo ja Sören Vetevool. FA1 Helerin Rohi, Angelika Rannaoja ja Viktoria Kossenkova. MA3 võistlusklassis pääsesid Superstarsile Indrek Rauba, Priit Zoova, Arti Vaas, Neeme Milva, Jan Õun, Valdo Matkamäe, Ermo Võsu, Einar Esula, Virko Võsu ja Rando Sillak.

Discland Stars, Discgolf.ee

Järgmine Discland Stars toimub 10. detsembril, millele annab hoogu Latitude 64. Registreerimine on avatud Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2415528