Kõrvemaa uus Harrastajate layout sai esimesed ristsed!

Kõrvemaa uus Harrastajate layout sai esimesed ristsed!

Palaval teisipäeva õhtul tulid Sportland Kõrvemaa matka- ja suusakeskuse uut PRO-raja "väikevenda" testima 79 kettavõlurit.

Disc Golf Metrix: https://discgolfmetrix.com/1736290

Vana layout on saanud korraliku uuenduskuuri, välja vahetati kõik vanad väsinud korvid, alles jäid mõned vanad legendaarsed John Deere rajad ning lisandus täiesti uus osa, et kokku moodustada üks väärt 18-korviline harrastajate rada. Vaatamata nimetusele pakub rada kindlasti pinget ka edasijõudnumatele mängijatele.

Avavõistlusel olid võistlustules sellised tuntud nimed nagu meie Koondise kapten Raimo Kimmel, juba aastaid naiste tippu kuulunud Kaidi Allsalu, meeste koondist esindanud Siim Isup ning hetkel koondise vaatevälja kuuluv Henar Ruudna.

Harrastajates suutis uue rajaga kõige paremini sina peale saada Argo Veedla võttes võidu tulemusega -4 PAR-le. Temale järgnesid Indrek Oja (-3 PAR-le) ja Ergo Pallo (-2 PAR-le).

Sportland Kõrvemaa

Naiste arvestuses mängis parima ringi Kaidi Allsalu, kes vaid ühe bogey-ga kirjutas skoorkaardile tulemuse -6 PAR-le. Kaidi tulemus oli sedavõrd tugev, et Harrastajate arvestuses oleks see samuti andnud kindla esikoha ning Edasijõudnutes viinuks -6 kolmanda koha ümber mängimisele. Kõva avaldus, jääb vaid oodata, millal ja kes selle tulemuse naiste arvestuses alistab. Ehk on selleks Kaidi ise, kellega koos ringi mängides võib julgelt väita, et varu veel jäi. Teisele kohale mängis end tubli PAR-ga Helen Kopli ning kolmanda koha haaras Virge Andre tulemusega +1 PAR-le.

Sportland Kõrvemaa

Edasijõudnute tipus käis auhinnalistele kohtadele tihe rebimine, esikohale tuli ringi järgselt ümber mängida kahel ning kolmandale kohale omakorda kolmel mehel.

Kiire CTP-võistluse järel jõudis poodiumi kolmandale astmele Henar Ruudna tulemusega -6 PAR-le, kes ümber mängimisel alistas sama tulemuse kirja saanud Daniel Raidjõe ja Ragnar Karumaa.

Esikoha selgitasid samuti CTP abil Siim Isup ja Keiro Jõgisalu ning siit lahingust tuli poole tibu sammu võrra parema ketta maandumiskoha abiga võitjana välja Siim, kellele tulemusega -8 PAR-le avavõistluse esikoht, sama tulemusega tuli rajalt maha ning sai autasustatud teise kohaga Keiro.

Parimaid autasustasid Sportland Kõrvemaa Suusa- ja Matkakeskus, Discgolf.ee ja Tanker. Sellega on esimene ametlik ring uuel rajal tehtud ning oma pilguga plussid-miinused üle nähtud. Tagasiside on alati tervitatud, kuid eos võime juba kinnitada, et nende tuhandete lendavate "segajate" suhtes jäävad meie käed lühikeseks. Mõned parendused ja rajakaartide muudatused viiakse lähiajal sisse, kuid uus rada on nüüdseks avatud.

Peagi on oodata ka esimest Kõrvemaa discgolfi maratoni, mille raames saab mängida 39-korvilise ringi PRO ja Harrastajate layoudil kokku.

Tänud kõigile, kes pimesi uut rada avastamas käisid ja järgmiste lennutamisteni!