TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Kristi Prik: Esimene snow glow kogemus

Kristi Prik: Esimene snow glow kogemus

Tere, mina olen Kristi ja ma soovitan teil kõigil glow-ringile minna! Kuigi ma olen juba pea 10 aastat discgolfi mänginud, ei olnud ma senini ühtegi korraliku pimedaringi mänginud. Aastaid tagasi sai küll legendaarsel Nõmme rajal mõned LEDi-mängud tehtud, aga nende käigus nautisime rohkem sooje suveõhtuid kui miskit muud. Esmaspäevane snow glow round oli aga midagi täiesti erilist!

Võiks ju arvata, et paks lumekiht ja -8 kraadi ei ole just parimad tingimused glow-ringiks, aga vastupidi - lumi hoidis metsaaluse piisavalt valgena, et näha, kuhu kõnnid, aga samas siiski piisavalt pimedana, et ketta helendus välja paistaks.

Et mu ainus helendav ketas oli KT Moonshine Pure, hüppasin Kassist läbi ja krabasin Marko soovitusel kaasa Kastaplasti Svea ja Lotsi ja Latitude64 Bolti. Ma polnud varem kunagi Kastaplasti visanud, aga kui Lots poleks Männiku mändide alla jäänud, oleks see kindlasti tee mu kotti leidnud! Lots on mõnusalt mitmekülgne - hoiab igat nurka, mille talle annad ja saad alati kindel olla, et lõpus tuleb üks ilus terav fade ka otsa. 

Eriti positiivne üllatus oli Lots mu jaoks eestkäevisetel. Mängin enamasti tagantkätt, aga kuna sel korral olid siiski ka pimedas mõned puud, vajasin paaril korral ka fore abi ja kesiganes Lotsi disainis, mõtleski vist minu eestkäe peale. Aga noh, nagu öeldud, jäi see ketas kahjuks metsa..

Oma neljase grupi peale kaotasime ära 3 ketast - minu Lots ja 2 teibitud ketast. Kuigi ka minu helendav ketas kadus ära, siis sellegipoolest soovitan pigem teha see väljaminek ja osta oma kotti paar päris glow’d, sest nende lennujooned olid palju lihtsamini jälgitavad ja seetõttu ka hiljem kettad kergemini leitavad. 



Lõpetuseks tahan veelkord utsitada kõiki glow-ringe mängima, sest see on tõesti midagi erilist! Pista kotti ketas või kaks, paki kaasa UV-lamp ketastele ja mõni lamp ka korvidele, helista sõbrale ja naudi mängu! Pimedas puid ei ole, aga mängurõõmu on mitmekordselt!