Kultuurikatel võõrustas discgolfareid – võidu viisid koju Oscar Tirman ja Kristi Unt

Kultuurikatel võõrustas discgolfareid – võidu viisid koju Oscar Tirman ja Kristi Unt

4. veebruaril toimus Kultuurikatlas discgolfi võistlus X5. Kokku mängiti 2 x 40 korvi. Kultuurikatel on multifunktsionaalne sündmuskeskus, kus toimuvad muuhulgas kontserdid, näitused, festivalid, konverentsid, seminarid, gala-üritused ja messid.

Võistlusel sai osaleda kahes divisjonis – mehed ja naised. Meeste arvestuses võitis Oscar Tirman (-82), talle järgnes Mallor Mettis (-75) ning ümbermängimisel tuli kolmandaks Sander Ivarineni ees Tõnis Soppe (-74). Naiste divisjonis võitis Kristi Unt (-36), teise koha saavutas Ly Teder (-28) ning pronksise kolmanda koha haaras endale Kaidi Allsalu (-23).

Vaata Indrek Eliel-Tambeku võistluse videokokkuvõtet Discgolf.ee Youtube-i kanalil: https://youtu.be/xEhaB1-POCk. Võistlustulemusi saab vaadata Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/2440667.


Võistluse peakorraldaja Ralf Rogovi kommentaarid: “Kahe aasta tagune plaan sai lõpuks teoks tehtud. Enne Covidit olid juba kõik plaanid paigas, kuid siis pidime loobuma. Kõik oli valmis, kuid kuulutati välja üleriigline lockdown. Üldiselt sujus kõik väga hästi. Ainukene miinus oli see, et äsja toimus T1-s X4, kuid usun, et need, kes kohale tulid, said hea elamuse. Tahaks tänada oma tiimi ja eriti Vaiko Järvit, kellega sai mitmeid tunde Kultuurikatlas veetud rada maha märkides. Kõik sujus ja kokkuvõttes olen rahul.”


“Järgmine asukoht on samuti paigas. Aprilli esimene pool on oodata X6-te. Võistlus toimub Tallinnas. Samuti on paigas ka X7, kus meie kasutuses on terve Haapsalu linn ning see võistlus toimub 20. mail,” lisas X võistlussarja peakorraldaja Rogov.

Suured tänud abilistele: Vaiko, Timmo, Silver, Kristjan, Oscar, Kert, Arti, Maikl, Tõnis ja Rainel! Teiega saab teha imet. Suured tänud Sportland, Adidas, Latittyde64, Dynamic Discs, Discgolf.ee ja Kultuurikatel.

Võistlusel käis pildistamas Mauri Levandi. Pilte saad vaadata: http://bit.ly/3X0eDE9 ja http://bit.ly/3DG0l4F.