TASUTA DPD TRANSPORT IGALE TELLIMUSELE

Latitude 64 Festival 2k24 powered by Sportland

Latitude 64 Festival 2k24 powered by Sportland

Möödunud nädalavahetusel kogunes pea 400 mängijat Pärnumaal, kus toimus Latitude 64 Festival 2k24. Nagu kombeks, sai terve nädala jooksul nautida Pärnumaa radadel erinevad kõrvalvõistluseid nädalamängude, PDGA võistluse ja paarismängu näol. Nädala puändiks oli Latitude 64 Festivali põhivõistlus.

Kuigi suuremad discgolfikäpad said mängimist alustada juba esmaspäeval erinevate nädalamängudega, siis suurem avapauk anti üritusele reedel, kui Jõulumäe Kollasel startis paarismäng. Jagasime paarid kahte divisjoni, et mäng oleks veidi võrdsem ja võitjatena lahkusid <1749 divisjonis Oliver Saar ja Martin Väster, 1750+ divisjonis Ronald Paju ja Mihkel Põder

Laupäeval-pühapäeval mängiti viiel rajal kuues divisjonis kolm ringi ja 2024. aasta karikatega said koju minna Mats-Eerik Tõhk, Eero Kaur, Oliver SaarMareks VaičulsTerje Sangernebo ja Kairit Laanepõld. Tõe huvides peab märkima, et neljas grupp autasustati laupäevaste tulemuste järgi, sest tormituultest tingitud ohu tõttu tühistati nende pühapäevane ring Valgerannas. Kõiki tulemusi näed Disc Golf Metrix'ist.

Ürituse korraldaja Silver Leetma sõnul on Jõulumäe Tervisespordikeskus endiselt parim koht sellise ürituse jaoks: "Jõulumäe on Eestis täiesti ainulaadne koht - mitu tipptasemel discgolfirada, head lõõgastusvõimalused, soodne majutus ja toredad inimesed, kõik ühes kohas. Mida veel tahta?" Leetma soovib taaskord ennekõike tänada kõiki mängijaid, kes aastast aastasse festivalile tulevad ja seda naudivad. Lisaks veel muidugi kõik sponsorid ja toetajad: Coolbet, Sportland, Adidas Terrex, Nick's, Euroopa Discgolfi Festival, Discgolf.ee, Tupla, Coca-Cola, Latitude 64, Dynamic Discs, Westside Discs, Jõulumäe Tervisespordikeskus, Murumängud. Ära ei saa unustada ka rajahaldureid - aitäh Sindi, Valgeranna ja Jõekääru, et alati festivali külalised oma radadele lasete!
 
Järgmine Latitude 64 Festival toimub 14.-15. juunil 2025, ikka Pärnumaal. Kuuldavasti täituvad Jõulumäe toad juba kiiresti, seega kiired näpud tööle ja näeme aasta pärast!