Nädalavahetusel toimub discgolfivõistlus Vanalinna Open, kaks õnnelikku lendavad USA-sse võistlema

Nädalavahetusel toimub discgolfivõistlus Vanalinna Open, kaks õnnelikku lendavad USA-sse võistlema

Sellel laupäeval, 4. septembril toimub Tallinna kesk- ja vanalinna piirkonnas esimest korda discgolfivõistlus Vanalinna Open 2021. Kokku mängitakse üle 100 erineva korvi ligemale kümnes eri asukohas.

Võistlustulle astuvad 300+ mängijat, kes terve laupäeva vältel mängivad discgolfi ajaloolistes kohtades nagu näiteks Šnelli park, Tornide park, Rannamägi, Linnahall, Kanuti aed, Rotermann City, Tammsaare park, vanalinna pubid, Harjumägi, Hirvemägi ja Lindamägi.

Tallinna vanalinn

Võistluse peakorraldaja Ralf Rogovi unistus saab teoks: “Olen ammu tahtnud teha võistlust mõnes kesklinna pargis, kuid pole saanud selleks vajalikke lubasid. Olen selle nimel pikalt tööd teinud, et discgolfarid saaksid ühe päeva veeta Tallinna vanalinna piirkonnas ja nautida kõiki vaatamisväärsusi discgolfi võtmes. Koostöös Kesklinna Valitsusega, kes oli nõus ideega kohe kaasa tulema, saime oma võimaluse. Unistused täituvad!”

“Vanalinna Open on discgolfi-laadne üritus, mis toob kokku üle 300 discgolfari üheks päevaks kesklinna parkidesse, et mängida discgolfi erinevas võtmes - saab visata, saab puttida, saab jalutada ja saab Tallinna vaatamisväärsusi uudistada. Lisaks külastavad mängijad ka erinevaid pubisid. Suured tänud kõikidele ametkondadele, kes lennuka ideega kaasa tulid,” lisas võistluse peakorraldaja Ralf Rogov.

Tallinna vanalinn

Võistlejate nimekirjast võib leida mitmeid tuntud eestlasi eesotsas legendaarse spordikommentaatori Kalev Kruusiga: “Olen laupäeval kindlasti kohal, tippvormis ja plaan on võistlus kinni panna!”

Esimesed kettad lähevad lendu laupäeva varahommikul ning maraton discgolfipäeval läbib iga võistleja ühe võistlusringi, mille käigus mängitakse kümnes miljööväärtuslikus kohas üle 100 erineva korvi. Parimaid premeeritakse medalitega ning loosiauhindade hulgast võib leida USA suurvõistluse Dynamic Discs Open-i makstud osalus- ja lennupileteid, mitmeid paare jalatseid Sportlandilt ja palju muud.

Tallinna vanalinn

◉ Võistlusele registreerimine on avatud kuni reede õhtuni. Osalustasu on 40 € ja registreerida saab Disc Golf Metrixis: https://discgolfmetrix.com/1758739.

◉ Rohkem informatsiooni leiad Facebooki üritusest: https://www.facebook.com/events/169969755093241.

◉ Võistluse juhendiga saab tutvuda siin: https://bit.ly/3mQ2umO

Korraldaja: Five Under MTÜ

Kontakt: Ralf Rogov (ralf.rogov@gmail.com / 5858 6475)

Fotod: VisitEstonia.com