Prodigy Meet & Greet

Prodigy Meet & Greet

Hiljuti sai Discgolf.ee meeskond ühes Prodigy Europe tiimiga kutse Soome, täpsemalt Prodigy kommipoodi Turkusse, kuhu eelmine reede üheskoos reis ette ka võeti.

Kuna Prodigy line-up on tegelikkuses väga lai ning uusi tooteid ketaste ja plastiku näol tuleb pidevalt juurde, siis on oluline nii tiimiliikmetel kui ka müügiosakonnal ajaga kaasas käia ja valikuga kursis olla. Prodigy poole pealt jäi kõlama kindel üleskutse kõikidele mängijatele julgust proovida uusi kettaid ja ka uusi plastikuid ning pigem mitte jääda kinni vanadele run-idele - üks hetk enam nii või naa neid saada ju pole. Selles osas oleme Discgolf.ee meeskonnaga kahe käega poolt! Üha enam tehakse tehaste poolt väga häid kettaid ja plastikuid, mille proovimist ei tohiks peljata. Arenetakse ju ikkagi aina paremuse poole ja selles saime kindlasti kõik Soomes olles ka veenduda.

Discgolf.ee, Prodigy


Discgolf.ee, Prodigy

Nagu laokülastusele kohane, siis oli tiimiliikmetel võimalus endale oma käe ja silmaga välja valida vajalik varustus, et uuele hooajale võimalikult hästi vastu minna. Oma silm on ikkagi kuningas! Kujutage siis ette: Prodigy ladu ja vaba voli, võta mida hing ihkab! Ütleme nii, et vaatepilt kõrvaltjälgijana oli vaimukas ja põnev samaaegselt.

Kui Eestis on talvehooajal sisetrennidega üpriski kitsas käes, seda just 
drive poole pealt, siis ilmselt täitus korraks kõikide meie helesinine unistus ja ketaste proovimiseks avanes suur sisehall. Visata sai erinevaid proovikettaid aga muidugi ka oma enda uhiuut kotisisu. Häid leide oli mitmeid ja usun, et nii mõnelgi tekkis uusi lemmikuid ja rohkem arusaama erinevate ketaste kohta. Üheks üllatajaks oli ilmselt nii mõnelgi Prodigy Stryder ja mainimata ei saa ka jätta Prodigy Pa5. Martin Rotmeistri sõnul on uus Pa5 lausa EPIC ketas! Legendid ei luiska!

Päeva saatsime õhtusse sõbraliku mõõduvõtuga discgolfirajal. Discgolf.ee tänab kõiki osapooli toreda ja õpetliku päeva eest!

Discgolf.ee, Prodigy, Henar Ruudna

Eelnevas postituses tegime juttu natukene ka Prodigy Europe Eesti poolse tiimikapteniga, Tarmo Laiksooga. Seekord võtavad sõna aga tiimi uhiuued liikmed: Henar Ruudna, Simar Villmann, Kaidi Allsalu ja Mauri Villmann. Kuna ilmselt neil kõigil on hetkel käsil väga põnev aeg, siis vaatame üle, kuidas läheb näiteks kotivahetus, millised on saanud juba lemmikuteks ja miks üldse Prodigy kasuks otsustati.

Henar Ruudna #93817

Miks Prodigy?

Henar Ruudna: Prodigy on mulle algusest peale sümpaatne olnud, esimene ketaski oli mul tegelikult M1, mida ma pidasin driveriks kuna selle pähe see mulle kunagi seikluspargis müüdi. Mitmeid kuid hiljem ostsin kõrvale ka F7. Nende kahe kettaga ma esimesed aastad ka mängisin. Kuna nüüd sellest suvest töötan ka Discland x Discgolf.ee discgolfikeskuses, siis tundus see mulle ka asjade loogiline jätk. Tehti pakkumine ja sellest keeldumine oleks olnud lollus! Saab põnev olema!

Tihti peale on erinevate brändidega nii, et otsitakse neid vanu ja häid run-e. Kuidas sinuga, kas täidad koti pigem uue valikuga või oled juba haaranud ligi kellegi vanad “hitid”?

Proovin täitsa uute ketastega hakkama saada, kuigi mul on mõned üksikud kettad ka vanast ajast, mida tahaks veel proovida. Nende hulgas näiteks Silver Lätt kunagine signatuurketas D1.

Kus võib sind suuremjaolt uuel hooajal vōistlemas kohata?

Soome Pro Tour-il, arvatavasti ka Euro Tour etappidel. Väga ootan ka Euroopakaid mis toimuvad lauluväljakul - sinna peab peale saama! Kindlasti ka Eesti suurematel võistlustel ja ehk tekib võimalus ka uuesti USA-sse piiluda.

Kolm ketast, mis on saanud juba sinu lemmikuks?

FX-4, P Model US Proflex, A5.

Discgolf.ee, Prodigy

Simar Villmann #118067

Miks Prodigy?

Prodigy tundus hea valik ning ehk tulevikus on Euroopa tasemel sama populaarne kui hetkel Soomes. See visioon mulle meeldib!

Kuidas Sinul on toimunud ketaste vahetus, kas kotis leidub juba ainult Prodigy kettad? Kui kergelt on toimunud ketaste vahetus või on see pigem sulle raskeks osutunud?

Terve koti sisu uuendamise protsess on veel jõudsalt töös ning nii imelik kui see ka poleks, siis alles pärast 5 aastat mängimist kogen esimest korda, kuidas on vastu minna uuele hooajale täiesti teistsuguse ketaste valikuga. Esmapilgul tundus üleminek päris järsk, aga peale mõnda proovimist on juba tekkinud mõned kindlad valikud ja tähtsamad asendused. Kuna Prodigyl on lai sortiment ja palju erinevaid plastikuid, siis on hea valida. Kindlasti midagi spetsiiflist puudu ei tohiks jääda.

Kus võib sind suuremjaolt uuel hooajal vōistlemas kohata?

Kui sel hooajal võis mind näha pidevalt EDGL Karikasarjal ja teistelgi kodumaa PDGA võistlustel, siis uued sihid on suunatud peamiselt Euroopa Pro Tour-ile ja sinna sekka lisaks mõned Soome Pro Tour etapid. Kõigest Eestis võisteldes on tunda, et kogemustest jääb vajaka. Korra sai käidud koondisega EM-il Tšehhis ja võisteldud ka Nokia Openil Soomes. Need rajad ja võistlused on täiesti teisel tasemel! Nüüd saab varasem plaan realiseeritud ja Euroopa ootab!

Kolm ketast, mis on saanud juba sinu lemmikuks?

Hetkel ei saa küll kindlatest lemmikutest rääkida, aga mõned kettad on juba silma jäänud. Üks nendest on MX-1, mis on üsnagi sarnane paljudele tuntud Justicele. Lisaks veel Distortion ehk ülestabiilne lähenemisketas ja viimaks jällegi aeglasem ketas A5, mis sobis hästi vana hea Harpi asenduseks. Driver-ite ja fairway-dega kohanemine on veidi keerukam ja nüansse viskamisel on rohkem, kuid nende osas võib kindlasti mõni uus lemmik varsti sirguda.

Discgolf.ee, Prodigy

Kaidi Allsalu #84279

Miks Prodigy?

Kui Silver Leetma mulle uusi võimalusi tutvustas, tundus just Prodigy kõige õigem valik, mille kasuks otsutada. Olen ka varasemalt Prodigyga kokku puutunud, seega otsust ei olnud väga keeruline teha, pigem tuleb kodune logistika paika panna. Väga hea väljakutse näitamaks mulle endale, kui palju tööd olen ma valmis tegema. Otsuse tegi kergemaks ka minu väga toetav perekond, aitäh Teile!

Kuidas on toimunud ketaste vahetus, kas kotis leidub juba ainult Prodigy kettad või alles otsid sobivaid?

Ketaste vahetus võtab omajagu aega ja harjumist kuid midagi väga keerulist siin ei ole. Tuleb veidi rohkem vaeva näha ja katsetada. Kõige lihtsam on siiamaani olnud kaugmaa ketastega ja keerulisem keskmaa ketastega. Kuna kasutasin enda vanast arsenalist Saint Pro-d ja Claymore üsna palju, siis on neile olnud kõige keerulisem asendust leida. Ära peab märkima ka asjaolu, et enda vana kotiga mängisin kuus aastat ja lihtsalt niisama sinna uusi kettaid ei lisandunud.

Kus võib sind suuremjaolt uuel hooajal vōistlemas kohata? Miks just sealt?

Uuel hooajal proovin ennast suunata rohkem Euroopasse. Ikka kogemuste hankimiseks ning mängupildi rikastamiseks. Mulle on alati uusi, väljakutset pakkuvaid radu meeldinud mängida ning tänu Prodigy toetusele on mul võimalik seda rohkem teha.

Kolm ketast, mis on saanud juba sinu lemmikuks?

Estonian Openi A2, FX-3 ning minu enda 2016 a. kotist pärit D3.

Ka Mauri Villmann andis kiire kokkuvõtte ja jäi kõlama, et Prodigy kasuks sai otsus tehtud lihtsalt uute väljakutsete tõttu. Hetkeseisuga mängib Mauri juba ainult Prodigy valikuga, mille hulgast on leitud endale ka juba mõned lemmikud nagu näiteks Prodigy A2D2 ja A5.

Nagu ka eelnevad mängijad on öelnud, siis on ka Mauri vaated tuleval hooajal Euroopa suunas, sinna mahuvad nii Soome Pro etapid, aga ka mõningad Euro Tour-i etapid. Kindlasti kohtab Maurit edaspidi ka suurematel kodumaa võistlustel. Lisaks pidas Mauri oluliseks ära märkida, et Prodigy A-seeria kettad on lihtsalt KULD ja avastamist on seal küllaga!

Discgolf.ee soovib meie uutele Prodigy Europe liikmetele palju edu! Aitäh Autohallele, kes muutis meie sõidu mugavaks!

Sõnavõttu ootavad veel ka Prodigy Europe tiimi 'vanad kalad'. Püsige lainel!